Ο «Τόνι Σοπράνο» επιστρέφει: Δείτε το τρέιλερ του πρίκουελ της αριστουργηματικής σειράς «The Sopranos»

Ο «Τόνι Σοπράνο» επιστρέφει: Δείτε το τρέιλερ του πρίκουελ της αριστουργηματικής σειράς «The Sopranos»

O γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι στον ρόλο που «σημάδεψε» την καριέρα του πατέρα του

gand
Οι λάτρεις της σειράς «The Sopranos», η οποία αποτέλεσε «σταθμό» στην αμερικανική τηλεόραση εξαιτίας του καλογραμμένου σεναρίου, των εκπληκτικών ερμηνειών και της αριστοτεχνικής σκηνοθεσίας της, περίμεναν καιρό αυτή τη στιγμή.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την ταινία «The Many Saints of Newark» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά (και στο HBO Max) την 1η Οκτωβρίου, δίνει μια «χορταστική» γεύση από το πρίκουελ της πετυχημένης σειράς του HBO που για έξι σεζόν (από το 1999 έως το 2005) κρατούσε καθηλωμένους τους Αμερικανούς θεατές.

Σύμφωνα με τη New York Post, η ταινία εστιάζει στη ζωή του έφηβου «Τόνι Σοπράνο», τον οποίο υποδύεται στο πρίκουελ ο αληθινός γιος του χαρισματικού Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος υποδύθηκε τον μαφιόζο με την πληθωρική προσωπικότητα στο «The Sopranos». Υπενθυμίζεται ότι ο Γκαντολφίνι έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς το 2013, και η εμφάνιση του γιου του στην μεγάλη οθόνη, και μάλιστα στον ρόλο που σημάδεψε τη ζωή του πατέρα του, είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

THE MANY SAINTS OF NEWARK – Official Trailer – Warner Bros. UK & Ireland


Το σενάριο του «The Many Saints of Newark» έχει γράψει ο δημιουργός της αυθεντικής σειράς, Ντέιβιντ Τσέις μαζί με τον Λόρενς Κόνερ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον βετεράνο των «Sopranos» Άλαν Τέιλορ. Η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω στο 1967, την εποχή δηλαδή των ταραχών του Νιούαρκ, κατά τις οποίες αντίπαλες συμμορίες επιχειρούσαν να ανατρέψoυν την κυριαρχία της οικογένειας εγκλήματος Ντιμέο στην περιοχή.

Στο τρέιλερ του «The Many Saints of Newark» εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες «γνώριμοι» στους φαν της σειράς, όπως η «Λίβια Σοπράνο», η μητέρα του μαφιόζου με τη σαδιστική προσωπικότητα και το ραδιούργο μυαλό. Επίσης το κλιπ μας «συστήνει» τον «Ντίκι Μολτισάντι», τον πατέρα του «Κρίστοφερ» τον οποίο υποδύθηκε ο Μάικλ Ιμπεριόλι στη σειρά. Πρόκειται για τον χαρακτήρα που φαίνεται να προετοιμάζει τον «Τόνι» για την είσοδό του στην παρανομία.

Εκτός από τον Μάικλ Γκαντολφίνι το λαμπερό καστ περιλαμβάνει επίσης τους Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Τζον Μπάρνθαλ, Κόρεϊ Στολ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Ρέι Λιότα και Βέρα Φαρμίγκα.




Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις καταγγελίες για εργασιακό bullying εις βάρος του Μπιλ Γκέιτς: Με ποια φράση «ταπείνωνε» τους υπαλλήλους του

Η Μελάνια Τραμπ θα... «βγάζει αφρούς»: Εξώφυλλο στη Vogue η Τζιλ Μπάιντεν και τεράστιο αφιέρωμα που την αποκαλεί «θεά»

Δεύτερο κύμα καύσωνα: Τους 41 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος - «Καμίνι» και η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης