Στα «σκαριά» το πρίκουελ των θρυλικών «Sopranos» - Τον νεαρό «Τόνι» θα υποδυθεί ο γιος του Γκαντολφίνι!

Στα «σκαριά» το πρίκουελ των θρυλικών «Sopranos» - Τον νεαρό «Τόνι» θα υποδυθεί ο γιος του Γκαντολφίνι!

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου» δήλωσε ο Μάικλ Γκαντολφίνι

sopranos
Ο Μάικλ Γκαντολφίνι, γιος του χαρισματικού Τζέιμς Γκαντολφίνι που έφυγε από τη ζωή το 2013, θα υποδυθεί την νεαρή «έκδοση» του ρόλου που σημάδεψε την καριέρα του πατέρα του, στην ταινία πρίκουελ της τηλεοπτικής σειράς «Sopranos», η οποία άλλαξε τα δεδομένα στην αμερικανική τηλεόραση.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου υποδυόμενος τον ρόλο του νεαρού Τόνι Σοπράνο. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ντέιβιντ Τσέις και τους απίστευτα ταλαντούχους ηθοποιούς που συνθέτουν το καστ του Many Saints of Newark», δήλωσε ο νεαρός Γκαντολφίνι, η φυσιογνωμία του οποίου μοιάζει πολύ με εκείνη του πατέρα του.




Την ταινία πρίκουελ των Sopranos, μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην αμερικανική τηλεόραση από απόψεως βραβείων, κριτικών αλλά και θεαματικότητας την τελευταία 20ετία, θα σκηνοθετήσει ο Άλαν Τέιλορ. Το καστ της περιλαμβάνει τους Κόρι Στρολ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Τζον Μπέρντολ και Αλεσάντρο Νιβόλα.

Η πλοκή του φιλμ τοποθετείται στον Ιούλιο του 1967 και εστιάζει στα βίαια επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο Νιούαρκ αναμεσα σε Αφροαμερικανούς και Ιταλοαμερικανούς, κατά τα οποία έχασαν τη ζωή τους 26 άτομα και εκατοντάδες ακόμη τραυματίστηκαν.

Κλείσιμο
Ο δημιουργός των Sopranos, Ντέιβιντ Τσέις, συμμετείχε στη συγγραφή του σεναρίου του πολυαναμενόμενου Πρίκουελ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτός από τον νέο «Τόνι Σοπράνο» στο φιλμ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλους χαρακτήρες που γνωρίσαμε στη σειρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης