«Harry & Meghan: Escaping the Palace»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

«Harry & Meghan: Escaping the Palace»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021 - Η κακή αντιμετώπιση από την βασιλική οικογένεια, η έξοδος από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και η συνέντευξη στην Όπρα που «έκαψε» την μοναρχία

harry_meghaan
Το κανάλι Lifetime κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Harry & Meghan: Escaping the Palace», που πραγματεύεται την ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και την «κακή» αντιμετώπιση τους από το Παλάτι του Μπάγκιγχαμ και ακολουθεί τα βήματα τους μέχρι την απόφαση τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το εν λόγω κανάλι συνηθίζει να δημιουργεί ταινίες μυθοπλασίας, μικρού-μήκους, αλλά και σποτάκια για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Δε θα μπορούσε φυσικά, να παραβλέψει ένα τόσο «σημαντικό» γεγονός, που σχεδόν «αποδυνάμωσε» τον θεσμό της μοναρχίας.



Οι δημιουργοί δήλωσαν σχετικά με το νέο τους εγχείρημα: «Η ταινία θα αποκαλύψει όσα συνέβησαν πραγματικά μέσα στο στο Παλάτι και οδήγησαν το ζευγάρι να καταφύγει σε αυτή την απόφαση να σχεδιάσει ένα ομορφότερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους».

Από τα πλάνα του τρέιλερ αποκαλύπτεται ότι στην πλοκή θα συμπεριληφθεί και η διάσημη συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Κυρίως βλέπουμε την Μέγκαν Μαρκλ να ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στο Παλάτι, ενώ φαίνεται καθαρά η απομόνωση, που νιώθει σε αυτό το περιβάλλον, όμως δεν «τα βάζει κάτω», αφού την ακούμε να λέει: "Εγώ είμαι ο άνθρωπος που είναι δυνατός και κάνει τα πράγματα σωστά". Από την άλλη μεριά, ένας κάπως «ανήσυχος» πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να αγχώνεται συνεχώς για την γυναίκα του.



Τον πρίγκιπα Χάρι υποδύεται ο Τζόρνταν Ντι, ενώ την Μέγκαν Μαρκλ, η Σίντνεϊ Μόρτον. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021.





Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης

Άρση μέτρων: Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Έλτον Τζον: Πολύ ακμαίος για να εγκαταλείψει την ενεργό συναυλιακή δράση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης