Η Όπρα άκουγε τους Σάσεξ και δεν πίστευε στα αυτιά της: «Έλεγα μέσα μου... αλήθεια, θα το πάτε εκεί;»

Η Όπρα άκουγε τους Σάσεξ και δεν πίστευε στα αυτιά της: «Έλεγα μέσα μου... αλήθεια, θα το πάτε εκεί;»

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος δεν είχε γνώση των όσων σκόπευαν να αποκαλύψουν στη συνέντευξη ο πρίγκιπας και η σύζυγός του για το Παλάτι - «Έμεινα έκπληκτη», δήλωσε και πρόσθεσε: «Μου είπαν ότι θέλουν να είναι όσο πιο ειλικρινείς μπορούν»

harry_meghan_interview_main
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «What Happened To You?» η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε στο «The Nancy O'Dell Show» για την πολυσυζητημένη συνέντευξη, που τής έδωσε το βασιλικό ζεύγος.

Η δημοσιογράφος με τις χιλιάδες συνεντεύξεις στο ενεργητικό της, δήλωσε «έκπληκτη» με τα όσα τής αποκάλυψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Ανέφερε ότι δεν γνώριζε περί τίνος επρόκειτο να μιλήσουν και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να «το πάνε εκεί». Όπως δήλωσε, όταν άκουσε όλα αυτά τα πράγματα σχετικά με το Παλάτι σκέφτηκε: «Ήμουν έκπληκτη. Έλεγα από μέσα μου: "Αλήθεια; Θα το πάτε εκεί;". Ίσως για αυτό η συνέντευξη είναι τόσο δυνατή. Έχεις απέναντι σου κάποιον ανοιχτό, ευάλωτο και ειλικρινή. Η συνέντευξη ήταν αυτό, που ήταν, γιατί απάντησαν με τον τρόπο, που απάντησαν.»


Oprah Winfrey and Dr. Bruce Perry sat down with Nancy O'Dell to promote their new book, 'What Happened to You', and...

Posted by talkshoplive on Saturday, April 24, 2021


Κλείσιμο
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα ιδέα ότι η συνέντευξη θα είχε αυτήν την επίδραση στον κόσμο, ούτε ότι θα συνέχιζε να την έχει εώς και σήμερα. Έκανα μεγάλη προετοιμασία για αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, όσα βγάζαμε έξω στον κόσμο να έβγαιναν σε μία στιγμή, όταν όλοι θα μπορούσαν να τα δουν και φυσικά ότι τίποτα από αυτά δε θα διέρρεε. Αλλιώς θα υπήρχε υλικό, που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί πριν από την προβολή της συνέντευξης.»

Η δημοσιογράφος εξήγησε επίσης με ποιον τρόπο επικοινώνησε με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ. Όπως είπε, δεν είχαν καμία τηλεφωνική ή δια ζώσης επικοινωνία, αλλά συνεννοήθηκαν για τις λεπτομέρειες μέσω γραπτών μηνυμάτων. Παραδέχτηκε ότι η ίδια τούς έστειλε μήνυμα πρώτη, καθώς τήν ενδιέφερε να μάθει τι ήθελαν να πετύχουν μέσω αυτής της συνέντευξης: «Δεν τούς είδα πριν την συνέντευξη, όμως τούς έστειλα μηνύματα. Οι προθέσεις είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Οπότε, τούς ζήτησαν να μου πουν ποιες ήταν οι δικές του, ώστε να έχουμε έναν κοινό στόχο. Μού απάντησαν ότι ήθελαν να μπορούν να πουν την ιστορία τους με τέτοιο τρόπο, που θα τούς επέτρεπε να είναι όσο ειλικρινείς μπορούσαν.»


CBC News: The National | Meghan and Harry’s Oprah interview; Vaccine optimism | March 7, 2021


Όταν αργότερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη και δεδομένης της σημαντικότητας των όσων είχαν ειπωθεί, η παρουσιάστρια εξήγησε ότι έπρεπε να σιγουρευτεί πως τίποτα δε θα διαρρεύσει, καθώς όπως προαναφέρθηκε, κάποια πράγματα θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν. Κατά τη λήξη της συνέντευξης -διάρκειας 3 ωρών και 20 λεπτών- η Όπρα Γουίνφρεϊ αναφέρει ότι μίλησε σε όλο το συνεργείο: «Όλοι όσοι είμαστε εδώ γνωρίζουμε τι ειπώθκε μόλις. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, που μοιράστηκαν όλα αυτά μαζί μας και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Εύχομαι, λοιπόν, ότι όλοι σας δε θα βγείτε να πείτε ό,τι συνέβη εδώ». Τέλος, αποκάλυψε ότι έλεγξε όλα τα βίντεο του CBS για το promo της συνέντευξης για να επιβεβαιώσει πως δεν περιλαμβάνουν εκμεταλλεύσιμο υλικό.


Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός Πάσχα: Ακραία υψηλές θερμοκρασίες το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα - Δείτε νέους χάρτες

Κεραμέως: Από τις 10 Μαΐου θα μπορούν να κάνουν πρακτική όλοι οι φοιτητές - Τι θα γίνει με τα εργαστήρια

Η πρώτη Covid free συναυλία παγκοσμίως: Πάολα και Καραφώτης τραγουδούν Μίκη Θεοδωράκη στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης