Ο Καπουτζίδης γίνεται καθημερινός, η Ελένη βολιδοσκοπεί, ο Κεφαλογιάννης αποχαιρετά

Ο Καπουτζίδης γίνεται καθημερινός, η Ελένη βολιδοσκοπεί, ο Κεφαλογιάννης αποχαιρετά

Τώρα που ορθοδρόμησε ο Ερμής, θα δείτε που σιγά σιγά οι συζητήσεις θα μεταμορφωθούν σε πράξεις και επί της ουσίας σε μετακινήσεις

menegaki33
Είμαστε κι εμείς που ανήκουμε στο μικρό κομμάτι του τηλεοπτικού πληθυσμού που δεν βολιδοσκοπήθηκε, και δεν πρόκειται φυσικά, από την εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Πρόσφατα πληροφορήθηκα πως συνεργάτιδά της έκανε διερευνητική πρόταση σε γνωστή αρθρογράφο γυναικείων site με εξειδίκευση σε θέματα ερωτικού και σεξουαλικού περιεχομένου, όχι την Ε.Χ.… Το θέμα είναι ότι η πρόταση «κόλλησε», όπως κόλλησαν και πολλές ακόμη που ακούγονται στην πιάτσα. Υπάρχει και μία που δεν κόλλησε. Εχει γίνει σε άνδρα παρουσιαστή και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό και από τις δύο πλευρές. Σε λίγο φυσικά θα αποκαλυφθεί καθώς η σεζόν ολοκληρώνεται και τα δεσμά λύνονται…

Από την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ -Team Hellas», με τον Γιώργο Καπουτζίδη, γίνεται καθημερινή και θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:40, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15. Ευχάριστο και αναμενόμενο εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιώργος στα καλύτερά του, το ευχαριστιέται πολύ.

Αποχωρεί από τον Alpha ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος παρουσίαζε με επιτυχία την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» τα Σαββατοκύριακα. Με εξαιρετικό περιεχόμενο και τηλεθέαση ιδιαίτερα υψηλή, η ομάδα της εκπομπής αποχαιρέτησε στο Insagram και σύντομα ο δημοσιογράφος θα ανακοινώσει τη νέα τηλεοπτική στέγη τους. Με το καλό.

kef
Κλείσιμο


«Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης. Σύντομα, γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό». Αυτή είναι η περιγραφή της υπόθεσης της νέας σειράς του Mega «Κομάντα και Δράκοι», που σκηνοθετεί ο σπουδαίος Θοδωρής Παπαδουλάκης. Στη σειρά πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Στο πλευρό τους βρίσκεται μία πλειάδα έμπειρων και καταξιωμένων ηθοποιών. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης και άλλοι πολλοί. Μια αγωνία την έχουμε.

Ένα κορίτσι έχασε την ζωή του στα 14 του χρόνια γιατί δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος του μπούλινγκ που όλοι μπορούμε να φανταστούμε πώς ήταν και οδηγήθηκε στο χειρουργειο. Στην θεωρία είμαστε καλοί στην τηλεόραση. Στην ουσία είμαστε λίγοι. Τέλειες αναλογίες, προτάσεις για δίαιτες και ατελείωτη γυμναστική, μόδα προσαρμοσμένη σε small size, δίμετρα κορμιά και αψεγάδιαστα, influencers με βιτρίνα οπίσθια και στήθη αλαβάστρινα και πλαστικά. Α! και στο ενδιάμεσο και λίγη διαφορετικότητα σε θέματα και σε σχόλια για το ξεκάρφωμα. Επί της ουσίας, τίποτα.

zarifi


Τα τηλεοπτικά πρότυπα ανυπομονούν να χάσουν κιλά, να δείξουν άψογα, να διορθώσουν κάθε μικρή ατέλεια, να σιδερώσουν κάθε τσαλάκωμα… Κατερίνα Ζαρίφη, μπράβο κοριτσάρα μου για το κείμενό σου για το παιδί. Και μπράβο σου που δεν άλλαξες, που δεν παρασύρθηκες και παρέμεινες πιστή στην αγάπη για τον εαυτό σου. Μαζί κι εμείς και οι ατέλειες, και ό,τι διαθέτουμε και μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε άνθρωποι και όχι αγάλματα.

ΚΟΥΙΖ: Σε ποιο κανάλι θα πραγματοποιηθεί άμεσα, πολύ άμεσα σημαντική σύσκεψη για νευραλγική ζώνη και ίσως παρθούν αποφάσεις δραματικές;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης