Survivor: Μπόγδανος, Ρουμελιώτη, Ασημακόπουλος εξομολογούνται και «καταρρέουν» μπροστά στην κάμερα - Βίντεο

Survivor: Μπόγδανος, Ρουμελιώτη, Ασημακόπουλος εξομολογούνται και «καταρρέουν» μπροστά στην κάμερα - Βίντεο

Οι τρεις παίκτες μιλούν για πολύ προσωπικά τους θέματα στο τηλεοπτικό κοινό λίγες μέρες πριν το ριάλιτι επιβίωσης ρίξει αυλαία

survivor1-10
Ένα επεισόδιο γεμάτο από έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις θα είναι αποψινό του Survivor. Οι τρεις από τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει αποκαλύπτουν στους τηλεθεατές γεγονότα και καταστάσεις που τους έχουν συγκλονίσει. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καταρρέουν, αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικά θέματα.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εξομολογείται ότι πριν από 10 χρόνια παραλίγο να χάσει τη ζωή του από ένα ατύχημα με τη μηχανή. Ο επιχειρηματίας μιλά για ένα δύσκολο κεφάλαιο των παιδικών χρόνων του και ξεσπά σε κλάματα, ενώ η γυμνάστρια αναφέρει με δάκρυα στα μάτια ότι η μητέρα της γέννησε τα αδέρφια της, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Ηλίας Μπόγδανος: «Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και οι γιατροί μου έλεγαν ότι είχα πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσω…».

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια… Είχα στήριγμα και τον αδερφό μου τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται…».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Η μαμά μου έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, έκανε τα αδέρφια μου στα 14, που αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν έχει ζήσει σαν έφηβη…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc9yjzy4jaqh-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση Δογιάκη: Άφησε σημείωμα στον αδελφό του - Τον καθιστά κληρονόμο

Έρευνα του Αρείου Πάγου για τη διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν

Αποκάλυψη για Τραμπ: Σκεφτόταν να στείλει μολυσμένους με Covid Αμερικανούς στο Γκουαντάναμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης