Γλυκά Νερά: Έρευνα παρήγγειλε ο Άρειος Πάγος για τη διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Έρευνα παρήγγειλε ο Άρειος Πάγος για τη διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν

Ο εισαγγελέας Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών να κάνει ποινική έρευνα για το αυτεπαγγέλτως διωκώμενο αδίκημα

intimenews_glikanera_20xroni
Αντικέιμενο παραγγελίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα αποτελεί η δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ειδικότερα ο κ. Πλιώτας παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών να κάνει ποινική έρευνα για αυτεπαγγέλτως διωκώμενα αδικήματα ειδικά όσον αφορα στη δημοσιοποίηση των ημερολογίων της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρει στην παραγγελία του ότι τα δημοσιεύματα με στοιχεία της δικογραφίας έχουν κατακλύσει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Ακόμη στην παραγγελία του κάνει αναφορά και στην ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών σχετικά με την «τήρηση των κανόνων δεοντολογίας».

Ο κ. Πλιώτας κάνει αναφορά σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή-δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας (ημερολόγιο θύματος ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΡΑΟΥΤΣ κ.λπ), για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης».

Ακομη επισημαίνει πως η δημοσιοποίηση αυτών των «εκλαμβάνεται ήδη και ευλόγως, ως ενέχουσα προσβολή της προσωπικότητας της ίδιας της παθούσης και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη, ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για τον κατηγορούμενο, κατά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολάιν αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Μετς: Πατέρας και γιος έβαλαν ροτβάιλερ να επιτεθεί σε 30χρονο - Φωτογραφίες

Ερντογάν για Μητσοτάκη: «Αποφασίσαμε να πυκνώσουμε τις απευθείας επαφές μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης