Λιγότερες από δυο εβδομάδες έχουν απομείνει για να μάθουμε ποιος ή ποια θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor. Έχουν απομείνει μόλις πέντε παίκτες και ο κλοιός στενεύει.
Μετά τον αγώνα με τους Ρουμάνους παίκτες, ακολούθησε ο πρώτος αγώνας ασυλίας, όπου νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Κόρομι.
Εκείνος με τη σειρά του έδειξε τον Σάκη Κατσούλη, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τι θα δούμε όμως, στο αποψινό επεισόδιο;
Σύμφωνα με τα spoilers, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο παίκτης που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία είναι ο Σάκης Κατσούλης και δίνει στον… τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.
Αν ο 30χρονος επιχειρηματίας κερδίσει και τον αυριανό αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Κόρομιθα πρέπει να δώσει κάποιον άλλο υποψήφιο.
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο...
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.