Η Νικόλ Κίντμανθα αποχωριστεί για ακόμα μία φορά τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν, εφόσον η κανονικότητά επανήλθε μετά από ένα ακόμα lockdown.
Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για μία σειρά συναυλιών και όπως φαίνεται η Νικόλ Κίντμαν δεν είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός δείχνει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό, που τρέφει για τον σύζυγό της, σίγουρα η απουσία του από το σπίτι δεν της αρέσει καθόλου και δεν το κρύβει -περίπου-.
Η σταρ του Χόλιγουντ έκανε μάλιστα μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, «χρεώνοντας» στο σκυλάκι τους, Τζούλιαν, την στεναχώρια, που νιώθει η ίδια. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου απεικονίζεται ο σύζυγός της να κοιτάζει τον Τζούλιαν, η ηθοποιός γράφει: «Η αντίδραση του Τζούλιαν, όταν κατάλαβε πως ο Κιθ Έρμπαν θα βρίσκεται μακριά για κάποιες νύχτες, όταν θα εμφανίζεται στο Λος Άντζελες».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.