Νικόλ Κίντμαν – Κιθ Έρμπαν: Γιορτάζουν αγκαλιά σήμερα τον Βαλεντίνο... γιατί δεν έχουν ανταλλάξει ποτέ sms

Νικόλ Κίντμαν – Κιθ Έρμπαν: Γιορτάζουν αγκαλιά σήμερα τον Βαλεντίνο... γιατί δεν έχουν ανταλλάξει ποτέ sms

Η 53χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός και ο συνομήλικός της, σταρ της κάντρι μουσικής, παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ύστερα από 15 χρόνια γάμου

nicole-kidman-keith-urban
Στις 25 Ιουνίου, η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν θα γιορτάσουν την 15η επέτειο του γάμου τους – παντρεύτηκαν το 2006 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, Σάντεϊ Ρόουζ και τη Φέιθ Μάργκαρετ το 2010.


Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην πατρίδα τους, την Αυστραλία, στο πανέμορφο σπίτι τους στη Νέα Νότια Ουαλία, μοιράστηκε σήμερα ένα τρυφερό στιγμιότυπο που τους δείχνει να φιλιούνται με πάθος, ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων.


«Θα είσαι για πάντα ο Βαλεντίνος μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Νικόλ Κίντμαν, η οποία πρωτοσυναντήθηκε με τον Κιθ Έρμπαν στο γκαλά G'Day USA το 2005 στο Λος Άντζελες, όπου εκείνος εμφανιζόταν και εκείνη ήταν προσκεκλημένη.

«Συναντηθήκαμε και στη συνέχεια περίπου τέσσερις μήνες αργότερα μου τηλεφώνησε» είχε αποκαλύψει η ίδια στην Έλεν Ντε Τζένερις το 2013.


Το μυστικό του έρωτά τους
«Δεν έχουμε στείλει ποτέ μηνύματα στο κινητό. Μιλάμε όλη την ώρα και μέσω FaceTime αλλά απλώς δεν στέλνουμε μηνύματα» έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

«Νομίζω πως τα μηνύματα μπορεί να παρεξηγηθούν μερικές φορές. Κι έχω αυτή τη συνήθεια να ξαναδιαβάζω τα μηνύματα και να σκέφτομαι, "Τι θέλει να πει με αυτό;". Μετά το διαβάζω σε κάποιον και ρωτάω, "Μπορείς να μου το εξηγήσεις;". Δεν το θέλω αυτό ανάμεσα στον ερωτικό μου σύντροφο κι εμένα. Επικοινωνούμε μόνο φωνή με φωνή ή δέρμα με δέρμα, όπως λέμε πάντα» έχει πει η ίδια.




Ειδήσεις σήμερα

Lockdown: «Ανοιχτό» το σενάριο παράτασης - Αχτίδα ελπίδας τα «mega» εμβολιαστικά κέντρα

«Σαρώνει» η κακοκαιρία «Μήδεια»: Στα λευκά η χώρα - Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Είχαν διώξει τον Λιγνάδη από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης