Νέα επίθεση του Πιρς Μόργκαν στη Μέγκαν Μαρκλ: «Η δούκισσα ψεύδεται ασυστόλως»

Νέα επίθεση του Πιρς Μόργκαν στη Μέγκαν Μαρκλ: «Η δούκισσα ψεύδεται ασυστόλως»

«Αν είχε παντρευτεί τον Χάρι κρυφά λίγες ημέρες πριν τον βασιλικό τους γάμο, ο Αρχιεπίσκοπος Καντουαρίας θα ήταν ένας εγκληματίας», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής - Πώς από τη στενή φιλία με τη Μέγκαν, έφτασαν στην ακραία κόντρα

morgan-markle-arthro
Ο Πιρς Μόργκαν πραγματοποίησε  άλλη μία επίθεση στη Μέγκαν Μαρκλ, αυτή την φορά κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «60 Minutes» με τον Καρλ Στεφάνοβιτς. Αν και πολλοί πίστευαν ότι... θα βάλει νερό στο κρασί του, ο ίδιος εμφανίστηκε ακόμη πιο σκληρός εναντίον της, αυτή την φορά, οι προσβολές του «ήρθαν με το γάντι». 



Ο πρώην παρουσιαστής της διάσημης εκπομπής «Good Morning Britain» μίλησε ανοιχτά για την «κόντρα» του με την Δούκισσα του Σάσσεξ, καθώς και για τον λόγο που της «επιτίθεται» τόσο συχνά. Να σημειωθεί πως παλιότερα, ο Πιρς Μόργκαν και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αχώριστοι φίλοι, μέχρι εκείνη να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και να ξεχάσει τον φίλο της. Έκτοτε, έχει ξεσπάσει μία ατελείωτη διαμάχη, που έχει απασχολήσει τα tabloids.

7 More Lies Meghan Markle and Prince Harry Said On Oprah


Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, η αιτία που τον έχει φέρει απέναντι της, είναι το γεγονός ότι η δούκισσα «ψεύδεται ασυστόλως». Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα έθεσε τους ισχυρισμούς της Μέγκαν στην κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεΐ ότι δήθεν είχε παντρευτεί «κρυφά» τον πρίγκιπα Χάρι λίγες μέρες πριν τον επίσημο βασιλικό τους γάμο. Μάλιστα, ο Πιρς Μόργκαν είπε: «Ήταν ξεκάθαρα ψέματα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε ο Αρχιεπίσκοπος Καντουαρίας θα ήταν ένας εγκληματίας».



Είναι βέβαια, σχεδόν αστείο το γεγονός ότι ο Πιρς Μόργκαν δέχτηκε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στον Καρλ Στεφάνοβιτς, αν σκεφτεί κανείς πως είναι θερμός υποστηρικτής της Μέγκαν Μαρκλ. Είχε μάλιστα χαρακτηρίσει τον Μόργκαν «αισχρό», όταν εκείνος είχε υποστηρίξει πως: «Η Μέγκαν Μαρκλ προσποιείται ότι είναι ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Χάρι», λέγοντας πως θεωρεί πως η Μέγκαν είναι μία καταπληκτική γυναίκα, που κάνει ό,τι μπορεί για να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Ο Μόργκαν βέβαια, δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει στραφεί εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ, αφού οι αποκαλύψεις της στην συνέντευξη, που έδωσε με τον πρίγκιπα Χάρι έχουν προκαλέσει σάλο. Μάλιστα, άτομα που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια κάνουν λόγο για "καταστροφή του θεσμού της μοναρχίας". Την γυναίκα του διαδέχεται και ο Χάρι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι "χείμμαρος" στις αποκαλύψεις που αφορούν το Παλάτι

Ίσως ο Πιρς Μόργκαν προσπαθεί να «σώσει» την εικόνα του λίγο πριν την τηλεοπτική του επιστροφή δείχνοντας πως ναι μεν δέχεται -πλέον- τις διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πρώην βασιλικό ζεύγος, όμως έχει επιχειρήματα για να διατηρήσει την δική του. Η εμφάνιση του συμπίπτει με τις φήμες, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην εκπομπή Good Morning Britain, αφού μετά την αποχώρησή του τα νούμερα της τηλεθέασης έχουν πέσει κατακόρυφα.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης