Έμιλι Ρατακόφσκι: «Αν φαίνεται σαν να θηλάζω συνέχεια, είναι επειδή το κάνω»

Έμιλι Ρατακόφσκι: «Αν φαίνεται σαν να θηλάζω συνέχεια, είναι επειδή το κάνω»

Μέσω του Instagram της, το μοντέλο προσπαθεί να κανονικοποιήσει την πράξη του θηλασμού και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν πρόκειται για μία απαραίτητα «ιδιωτική πράξη»

ratakofski
Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι υπέρμαχος του δικαιώματος των γυναικών για θηλασμό και δεν διστάζει να υποστηρίξει την θέση της μέσω των φωτογραφιών της στο Instagram.



Tο διάσημο μοντέλο που γέννησε το μωρό της πριν από περίπου τρεις μήνες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταρρίψει τα ταμπού σχετικά με τον θηλασμό σε δημόσια θέα, προκειμένου να πάψει να σεξουαλικοποιείται σαν πράξη και να κανονικοποιηθεί. Μόνο έτσι θα πάψουν οι γυναίκες να νιώθουν ντροπή ή αμηχανία ότι κάνουν μία «απρεπή» πράξη και θα κατανοήσουν ότι πρόκειται για μία διαδικασία εντελώς φυσιολογική.



Κλείσιμο
Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο Instagram του διάσημου μοντέλου θα δει ότι είναι γεμάτο με φωτογραφίες, όπου θηλάζει το μωρό της, προσπαθώντας να διώξει αυτό το «στίγμα» γύρω από τον θηλασμό. Μάλιστα, στην λεζάντα μίας ανάρτησής της, έγραψε: «Αν φαίνεται σαν να θηλάζω συνέχεια, είναι επειδή το κάνω», αποσπώντας χιλιάδες υποστηρικτικά σχόλια από τους θαυμαστές της.



Δε δίστασε μάλιστα, να αναρτήσει μία φωτογραφία με την φίλη της Κέιτλιν Κινγκ, στην οποία θηλάζουν μαζί τα μωρά τους, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο θηλασμός δεν αποτελεί αποκλειστικά «ιδιωτική πράξη».

instA_emily






Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης