Παραμυθένια πρόταση γάμου στην πρώην σύζυγο του Ατζούν μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Παραμυθένια πρόταση γάμου στην πρώην σύζυγο του Ατζούν μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η όμορφη Σεϊμά Σουμπασί δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, ο οποίος έστησε ολόκληρο... κινηματογραφικό σκηνικό για να πάρει το μεγάλο «ναι»

protasi-arthro
Κι εκεί που χαρήκαμε βλέποντας ευτυχισμένο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, στο πλάι της αγαπημένης του, ήρθε ένα βίντεο χθες το βράδυ και χαρήκαμε ακόμη περισσότερο. Η πρώην σύζυγός του, Σεϊμά Σουμπασί, και γνωστή στην Ελλάδα καθώς τον συνόδευσε στον τελικό του “Survivor”, παντρεύεται. Την πρόταση γάμου μάλιστα την ανέβασε χθες, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram σε βίντεο όπου ο νεαρός κροίσος σύντροφός της Μοχάμεντ Αλσαλουσσί γονατίζει και της κάνει πρόταση με φόντο εξωτική παραλία. Εκείνη είπε το “ναι” και πλέον τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι ερωτευμένη και έτοιμη να συνεχίσει την ζωή της.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα το ζευγάρι ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να γνωρίσει την οικογένεια της Σεϊμά. Η ίδια διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο λέγοντας πως απλά έφαγε junk food και δεν θα μπορούσε να είναι έγκυος και να πηγαίνει σε κλαμπ και μπαρ...

Ο γάμος θα γίνει σύντομα καθώς αμφότεροι είναι λάτρεις του καλοκαιριού και των εξωτικών προορισμών και η Σεϊμά δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μερικά χρόνια μετά τον σύντομο γάμο και το διαζύγιό της από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για τα οποία είχαν γραφτεί πολλά, μία νέα σελίδα γράφεται στην ζωή της πανέμορφης Τουρκάλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)



Ενα διαφορετικό love story

Το παραμυθένιο love story Ατζούν – Σεϊμά δεν θύμιζε ούτε τις προηγούμενες σχέσεις αλλά ούτε και τους γάμους του παραγωγού οι οποίοι είχαν άδοξο τέλος. Ενα κορίτσι 20 ετών, κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τότε. Η γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 απόφοιτη σχεδίου μόδας και πανέμορφη Σεϊμά δεν είχε βάλει στόχο της να κατακτήσει τον Ατζούν. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν ο χώρος της μόδας ο οποίος συνεχίζει να την ενδιαφέρει πολύ εξ ου και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εχοντας γίνει μοντέλο και εν συνεχεία παρουσιάστρια, η ψηλόλιγνη Τουρκάλα θα προσπαθήσει μέσω ενός επάθλου που θα κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι να δώσει ώθηση στην καριέρα της και γι αυτό ασχολήθηκε με την ενδυματολογία. Οταν συναντήθηκε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί εκείνη εργαζόταν backstege κι εκείνος ήταν παρουσιαστής. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. «Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά κι εκείνος δεν της χαλάει χατήρι. Ακόμη κι όταν έκανε το μπάτσελορ πάρτυ της στην Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να την βρει όπου πέρασαν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Την λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του» έλεγε τότε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Οι προηγούμενες σύζυγοί του, η Σεντά και η Ζεϊνέπ ανήκαν οριστικά στο παρελθόν και πλέον η Σεϊμά ήταν για πολλά χρόνια η βασίλισσα της καρδιάς του.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)



Ενας παραμυθένιος γάμος κι ένα διαζύγιο «αστραπή»

Το μυστικό είχε αποκαλυφθεί στα μέσα Ιουλίου του 2017 η Σεϊμά παρέα με καλλονές Τουρκάλες φίλες της βρέθηκε να κάνει το bachelor πάρτυ της στη Μύκονο. Η πανέμορφη σύντροφος του παραγωγού του “Survivor” κοιμόταν ελάχιστα και περνούσε τις μέρες και τις νύχτες της στα κλαμπ και στις παραλίες του νησιού των ανέμων, πότε χορεύοντας και πότε κάνοντας βόλτες στις μπουτίκ. Το μονόπετρο είχε δοθεί πολύ νωρίτερα και η πρόταση για γάμο από τον Ατζούν είχε έλθει μήνες πριν. Από την πρώτη στιγμή εκείνος ήξερε ότι η Σεϊμά θα ήταν η μοιραία γυναίκα της ζωής του οπότε δεν είχε κανέναν λόγο να περιμένει. Ομως η νεαρή Τουρκάλα δεν βιαζόταν να παντρευτεί τον πανίσχυρο παραγωγό με τον οποίο είχε σχέση από τα 20 της... Ομως έφτασε η στιγμή που είπε το μεγάλο “ναι” και πλέον για τρεις ολόκληρους μήνες μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου οπότε και έγινε η τελετή, η Σεϊμά γιόρταζε με τις πολυπληθείς παρέες της.

Ο έρωτας τους ήταν παράφορος και ο Ατζούν δεν της χαλά χατήρι. Είναι γνωστό πως η Σεϊμά λατρεύει τα ρούχα και το shopping, άλλωστε ήταν ενδυματολόγος όταν γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά παρασκήνια. Από το Μπόντρουμ, στην Ιμπιζα, και από την Μύκονο τώρα στην Καλιφόρνια απ' όπου ανεβάζει καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για τους 1,8 εκατομμύρια followers της. Μαζί της πάντα και η μικρή κορούλα της, η οποία μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά της, και την οποία έχει μεταμορφώσει σε μικρό μοντέλο το οποίο πότε φωτογραφίζεται ως γοργόνα και πότε ως μικρή πριγκίπισσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)



Ο γάμος τους θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Σεν Τροπέ με μοναδική πολυτέλεια. Ενα χρόνο μετά, η είδηση του διαζυγίου πέφτει σαν κεραυνός. «Αλλο μου μισό σε πεθύμησα τόσοοο πολύ, που ανυπομονώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου». Με αυτή τη λεζάντα στα αγγλικά και στα τούρκικα η Σεϊμά Σουμπασί συνόδευε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο λογαριασμό της, μία μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έδωσε την κηδεμονία της κόρης τους στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Φωτογραφίες στις οποίες η πρώην σύζυγος του Τούρκου παραγωγού κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της τη μικρούλα Μελίσα.

Η είδηση για την δικαστική απόφαση να δοθεί η επιμέλεια στον Ιλιτζαλί είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων και δημοσιευμάτων και πολλοί αναρωτήθηκαν τι ακριβώς συνέβη στην διαδικασία του διαζυγίου και οδήγησε στη συγκεκριμένη αναπάντεχη εξέλιξη.

Οι ίδιοι επέμεναν πως δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μεγαλώσει με αγάπη η μικρή Μελίσα. Ομως πολλοί είναι οι ψίθυροι που κάνουν λόγο για ένα διαζύγιο που στο βάθος κρύβει πίκρα και απογοήτευση...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)



Οι κακές γλώσσες λένε πως το ατελείωτο clubbing και οι πολλές συναναστροφές με μοντέλα σε πάρτι όπως και τα ταξίδια για shopping ήταν αυτά που ξεχείλισαν το ποτήρι. Αλλωστε ακόμη και όταν ήταν μαζί, ο Ατζούν εξέφραζε τα παράπονά του επειδή η Σεϊμά δεν τον ακολουθούσε στον Αγιο Δομίνικο και στο Μεξικό όπου γυρίζονται οι περισσότερες τηλεοπτικές παραγωγές του...Τα προβλήματα άρχισαν το καλοκαίρι του 2018 όταν το ζευγάρι έπαψε να κάνει κοινές εμφανίσεις... Εκαναν και οι δύο μεγάλες προσπάθειες για να σωθεί αυτός ο γάμος αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα προβλήματα κατάφεραν να νικήσουν την σχέση και πλέον το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους.

Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε η είδηση, πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για εξωσυζυγικές σχέσεις και των δύο. Ο Ατζούν μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς διέψευσε ότι υπάρχουν τρίτα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές και περιορίστηκε να πει πως ο γάμος μπορεί να τελείωσε όμως η σχέση τους παραμένει καλή.
Πλέον οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει οριστικά και οι δύο βρήκαν την ευτυχία σε νέους συντρόφους. Ενα παραμύθι τελείωσε και δύο νέα είναι έτοιμα προς αφήγηση...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης