Ο Ατζούν γιορτάζει ερωτευμένος - Αποκλειστική φωτό από τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών»

Ο Ατζούν γιορτάζει ερωτευμένος - Αποκλειστική φωτό από τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών»

Τα γυρίσματα των σειρών έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά και οι παίκτες ριάλιτι ετοιμάζονται για την τηλεοπτική αρένα

acun0
Παρακολουθώντας την εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ ένιωσα έκπληξη. Όχι για την συμπεριφορά του Τζέημς, της Μαλέσκου και οποιουδήποτε συμμετείχε. Αλλά για το γεγονός ότι οι παίκτες ριάλιτι, οι οποίοι μπαίνουν σε αυτά για να εκτεθούν έτσι ώστε να αδράξουν την ευκαιρία για περαιτέρω δημοσιότητα, δεν δέχονται την κριτική δίχως αντίδραση… Την κριτική του κόσμου, την κριτική των τηλεοπτικών προσώπων, την άποψη των άλλων. Και μάλιστα από πολύ νωρίς. Από την άλλη, δεν του άρεσε, σηκώθηκε κι έφυγε. Δεν έχουν φύγει και πολλοί από πλατό. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί. Κι όπως φάνηκε, γύρισε την πλάτη στην εκπομπή και σε αυτό που δεν του άρεσε.

Κατά τ’ άλλα τι νέα; Όπως στρώσαμε στην τηλεόραση, θα κοιμηθούμε. Και ο νοών νοείτω…

Ο Τριαντάφυλλος μας τελείωσε από την Δομινικανή Δημοκρατία, επιστρέφει στην Ελλάδα και λογικά εκτός από δεκάδες live εμφανίσεις, θα δώσει και δεκάδες συνεντεύξεις. Λογικό και αναμενόμενο.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εκτός από τις τρεις κόρες του και τους φίλους του, είχε στο πλευρό του και τη νέα εντυπωσιακή συνοδό του, την οποία παρουσίασε στο Instagram. Είναι η πρώτη φορα που ο Τούρκος παραγωγός συνοδεύεται επίσημα μετά το διαζύγιό του από την Σεϊμά Σουμπασί.

ac


«Το Διαφάνι, μάνα, καίγεται». Αυτή φράση τα λέει όλα και οι «Αγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται για μεγάλο φινάλε. Η στήλη εξασφάλισε μία αποκλειστική φωτογραφία των αδελφών Σταμίρη και του Μιλτιάδη, την οποία τράβηξε η αδελφή του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, η Κλεοπάτρα Χαρίτου. Η σειρά αυτή πλέον είναι απερίγραπτη, εξαιρετική.

melisses


Οι μηχανές της μυθοπλασίας στο Mega πήραν «φωτιά» και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης στην Κρήτη αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου στην Μάνη έχουν προχωρήσει σημαντικά. Αλλωστε φέτος η σεζόν αναμένεται να αρχίσει πολύ νωρίς και ειδικά για το Mega έχει πολύ μεγάλη σημασία να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Διόλου με ενδιαφέρουν οι απόψεις της κυρίας που ενοχλείται από τρίχες. Λογικό να ασχολείται με αυτές και όχι με κάτι πιο ουσιώδες, αν έχει τέτοιες απόψεις. Ας μην της δίνουμε άλλη δημοσιότητα. Από την άλλη η Ιωάννα παλεύει με τα τραύματα που της προκάλεσε το βιτριόλι συνεχίζει να δίνει την μάχη της με τον πόνο και τα εγκαύματα. Δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει το μέγεθος του πόνου της. Και ευχαριστεί για την υποστήριξη. Με την Ιωάννα να ασχοληθούμε, όχι με την Αφροδίτη, παιδιά. Ούτε οι ραγάδες μας δεν θέλουν να την ακούνε και να την βλέπουν την συνονόματη…

Και φυσικά έχουμε και κουίζ. Ποια διαδίδει ότι θα παρουσιάσει εκπομπή που αλλάζει παρουσιαστές και τόσο το κανάλι όσο και η παραγωγή το μαθαίνουν από τα δημοσιεύματα;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης