«Τα φιλαράκια»: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τα πρώτα πλάνα από το νέο επεισόδιο - Δείτε βίντεο

«Τα φιλαράκια»: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τα πρώτα πλάνα από το νέο επεισόδιο - Δείτε βίντεο

Η διάσημη παρέα κάθεται στον καναπέ και να παίζει ένα παιχνίδι στο διαμέρισμα της Μόνικα στη Νέα Υόρκη - Η πρεμιέρα αναμένεται με αγωνία από εκατομμύρια φίλους της σειράς στις 27 Μαΐου

jennifer_aniston
Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο αποκαλύπτονται τα πρώτα πλάνα από τη σειρά «Τα φιλαράκια». Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε τη διάσημη παρέα να κάθεται στον καναπέ και να παίζει ένα παιχνίδι στο διάσημο διαμέρισμα της Μόνικα στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια του βίντεο βλέπουμε πλάνα από τα παρασκήνια αλλά και το πρόσφατο τηλεοπτικό reunion της παρέας. Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά επιστρέφει στην οθόνη από την πλατφόρμα της HBO. Η πρεμιέρα του νέου επεισοδίου θα γίνει στις 27 Μαΐου. Οι πρωταγωνιστές, βέβαια, έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με τους θαυμαστές της σειράς, καθώς επιστρέφουν στο στούντιο Stage 24, που τους φιλοξενούσε τόσα χρόνια και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν.

Δείτε το βίντεο: 



Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες η Άνιστον ήταν εκείνη που αποκάλυψε - πάλι μέσω Instagram - την ημερομηνία της πρεμιέρας.



Κλείσιμο
Πριν έναν μήνα οι Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross) μοιράστηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα με το κοινό τους.
Σύμφωνα με το BBC, στα γυρίσματα συμμετείχε ζωντανό κοινό, αλλά επρόκειτο για ένα αρκετά περιορισμένο αριθμό ατόμων, λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.
Το σετ ανανεώθηκε και βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του στούνιο, προκειμένου να ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της Covid-19. Ακόμα, περιλαμβάνει το εμβληματικό σιντριβάνι νερού, που έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης