Survivor: Η εβδομάδα χωρίς αποχωρήσεις, οι νέες ομάδες και στην… πυρά ο «Ντάφυ»

Survivor: Η εβδομάδα χωρίς αποχωρήσεις, οι νέες ομάδες και στην… πυρά ο «Ντάφυ»

Οι Fantastic 4, η «οικογένεια» που έγινε θεατρικό και οι μάχες για την αρχηγία και τη βόλτα με το καταμαράν – Δείτε βίντεο

survivor_entaseis_art
Η αντοχή που έχει επιδείξει στον… τάκο με τις 10 υποψηφιότητες δεν είναι ίδια με την αντοχή του στα αγωνίσματα του Survivor 4. Ο Τριαντάφυλλος έχει βρει το «κόλπο» και όταν βλέπει τα ζόρια στο στίβο μάχης επικαλείται ενοχλήσεις και χωρίς χαρτί γιατρού δίνει την ευκαιρία στους δυνατούς παίκτες της ομάδας του να γυρίσουν τα ματς και να τον ταΐσουν.

Αυτό όμως δεν αρέσει στους αντιπάλους τους που για ακόμα μια φορά τον έβαλαν στο στόχαστρο τους, όταν με τη στρατηγική που επέλεξε να ακολουθήσει «έσωσε» την παρτίδα για την νέα του ομάδα και την έστειλε να φάει αστακομακαρονάδα μέσα σε καταμαράν.

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με τους Amigos να εκφράζουν την στενοχώρια τους για την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη. Αντίθετα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρέθηκε για 2η φορά στον… τάκο και ο Σάκης Κατσούλης που βίωσε την πρώτη του φορά συζητούσαν με τον ρέκορντμαν των 10 υποψηφιοτήτων πως ένιωσαν που δεν άκουσαν το όνομά τους.




Η ημέρα ξεκίνησε περίεργα για τους «Amigos para Siempre», οι οποίοι τα είχαν με τον Τριαντάφυλλο. «Άλλοι σπανέ τα πόδια τους και αυτός μας ειρωνεύεται και δεν σέβεται το γεγονός ότι τον έχουμε ταΐσει τόσες φορές», έλεγαν Ασημακόπουλος και Κόρο και έδειχναν ενοχλημένοι για το ότι τους αποκαλούσε… Amigos para πέντε.


Κλείσιμο


Ο Τριαντάφυλλος πάντως δεν δείχνει να πτοείται και μετά τους «πάρα πέντε» εκτιμάει ότι θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις και θα μετατραπούν και σε Fantastic 4.




Μια νέα εβδομάδαξεκίνησε και αυτό σημαίνει πως νέοι αρχηγοί θα σχηματίσουν τις νέες τους ομάδες. Η Καρολίνα Καλύβα ήθελε να παραμείνει αρχηγός,  να επιστρέψει στο κόκκινο και να είναι μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο. Μάλιστα στο δρόμο για τη νεα αρχηγία δεν θα είχε εμπόδιο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που λόγω τραυματισμού ήταν αναγκασμένη να παραμείνει στον πάγκο. Αρχηγός ήλενε να γίνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος και να συνεχίσει στους κόκκινους, ενώ το ίδιο επιθυμούσε και ο Σάκης Κατσούλης.



Πριν οι παίκτες ριχτούν στην μάχη της αρχηγίας ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι αυτή η εβδομάδα δεν θα έχει αγωνίσματα ασυλίας, αλλά ούτε και αποχωρήσεις.




Η Καρολίνα Καλύβα πήρε για δεύτερη συνεχομένη εβδομάδα την αρχηγία, καθώς έκανε καλύτερο χρόνο από την Ελένη Χαμπέρη, που ήταν και η μοναδική αντίπαλος της. Στους άντρες ο Σάκης Κατσούλης… εξουδετέρωσε τους τέσσερις αντιπάλους του, επέλεξε την κόκκινη ομάδα και πρώτη του συμπαίκτρια ήταν η τραυματίας Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία για πρώτη φορά ήταν αναγκασμένη να αλλάξει μπαντάνα. Στους κόκκινους επέστρεψαν και οι Τριαντάφυλλος και Ελένη Χαμπέρη.
Στους μπλε η Καρολίνα Καλύβα πήρε τους Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο.



Το έπαθλο του φαγητού συνοδευόταν και με βόλτα σε καταμαράν για τους νικητές. Οι μπλε μπήκαν δυνατά στο στίβο μάχης και προηγήθηκαν με 5-0 δείχνοντας πως θα έχουν έναν εύκολο αγώνα. Στο 7-3 η Καρολίνα Καλύβα τραυματίστηκε και αυτό φάνηκε να επηρεάζει τους μπλε, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο εκνευρισμός που τους προκάλεσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μια πονούσε και δεν έμπαινε στον στίβο παρόλο που δεν είχε κάποια σύσταση από γιατρό και μια αγωνιζόταν.



Οι κόκκινοι εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη συγκέντρωσης των αντιπάλων και ισοφάρισαν σε 8-8,  με τον Ασημακόπουλο κόντρα στον Τριαντάφυλλο να κάνει το 9-8 για τους μπλε.



Στον τελικό του… κυλίνδρου ο Σάκης Κατσούλης κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο ολοκλήρωσε την απίστευτη ανατροπή για τους κόκκινους γράφοντας το τελικό 10-9 και έστειλε την ομάδα του στο καταμαράν για ηλιοθεραπεία και φαγητό.



Ο Σάκης αναφέρθηκε στο βάρος που έπρεπε να σηκώσει στους ώμους του εξαιτίας του τραυματισμού της Μαριαλένας και στη συνέχεια της Καρολίνας που άφησε αναγκαστικά εκτός και την Ελένη, αλλά και στους «πόνους» που επικαλέστηκε ο Τριαντάφυλλος. Ο 43χρονος τραγουδιστής προσπάθησε να δικαιολογηθεί γιατί έκανε μόνο 4 run, με την Καρολίνα Καλύβα να ξεσπάει με τα όσα έλεγε ο «Ντάφυ» και να κάνει λόγο για νοθεία.




Φορτισμένος ψυχολογικά ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωθε να τον πνίγει τον άδικο και επιτέθηκε και αυτός στον Τριαντάφυλλο. Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποκαλεί τον 43χρονο τραγουδιστή «μεγάλο καραγκιόζη».




Η Μαριαλένα προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση και να προστατεύσει το… παιδί της και θύμισε στους υπόλοιπους ότι όταν τους συνέφερε χρησιμοποιούσαν τον Τριαντάφυλλο με τον ίδιο τρόπο.




Οι μπλε συνέχισαν να είναι τρελαμένοι με τον Τριαντάφυλλο και με την επιστροφή τους στην παραλία τα σχόλια τους για τον τραγουδιστή έγιναν ακόμα πιο καυστικά. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απηύθυνε έκκληση στο κοινό να μην πιστεύουν τον Τριαντάφυλλο γιατί οι ίδιοι πεινούν ενώ ο ίδιος κοροϊδεύει και απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη: «Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;».




Το ξέσπασμα του 29χρονου fashion designer συνεχίστηκε και έφτασε σε σημείο να απειλήσει με αποχώρηση εάν δεν φύγει ο Τριαντάφυλλος. «Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να επιβιώσω! Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω! Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά και αυτό το παραμύθι! Τέρμα τελείωσε», είπε και ανέφερε στους συμπαίκτες του πως το κοινό του πιστεύει πως θα τον κρατήσει στο παιχνίδι και θα καταφέρει να διώξει τον Ντάφυ.




Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνέχισαν να υπερασπίζονται τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που είχε  από τους μπλε είπε στον… μπαμπά και τη μαμά του ότι η λύση θα  ήταν να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.




Όλα ξεχάστηκαν όταν οι κόκκινοι μπήκαν στο βαρκάκι για να μεταφερθούν στο καταμαράν και να απολαύσουν το έπαθλο τους. Οι τέσσερις νικητές τραγούδησαν, χόρεψαν, έκαναν αστεία και σκετσάκια, αλείφτηκαν με αντιηλιακά και… τσάκισαν τις αστακομακαρονάδες που συνοδευόντουσαν με σαλάτες και ούζο.




Αν και νηστικοί καλά πέρασαν και οι μπλε που αποφάσισαν να κάνουν ένα θεατρικό. Ο Κόρο είχε τον ρόλο της Ελένης και μάλιστα φόρεσε και μπικίνι, ο Ασημακόπουλος έκανε τον «Ντάφυ», ο Ηλίας υποδύθηκε τη Μαριαλένα και η Καρολίνα τον Σάκη. Η… φανταστική οικογένεια επανέφερε τα χαμόγελα στα χείλη των Amigos.




Ειδήσεις σήμερα:

Self test: Μέσα στην εβδομάδα και όχι υποχρεωτικά από αύριο η δήλωση των τεστ - Τι ισχύει για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Επιχείρηση Moonlight: Πώς η Σελήνη θα γίνει η «8η Ήπειρος» του ανθρώπου - Φωτογραφίες από το σχέδιο της ESA

Στη Σύνοδο Κορυφής η «κρατική αεροπειρατεία» από τη Λευκορωσία - Αντιδράσεις από ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΟΗΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης