Η νέα ταινία για τους Σάσσεξ: Η επιλογή του καστ προκαλεί απογοήτευση στους φαν

Η νέα ταινία για τους Σάσσεξ: Η επιλογή του καστ προκαλεί απογοήτευση στους φαν

Το κοινό τους στο Twitter «λιθοβολεί» τους υπεύθυνους παραγωγής

meghan_harry
Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας ταινίας -της 3ης σε σειρά- που θα αφηγείται την κοινή ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή την 3η επέτειο του γάμου τους.

Όπως φαίνεται, όμως, το νέο τους εγχείρημα δεν ενθουσίασε το κοινό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το καστ της ταινίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τον πρίγκιπα Χάρι θα υποδυθεί ο Τζόρνταν Ντιν, ενώ τη Μέγκαν Μαρκλ η Σίντνεϊ Μόρτον, γεγονός που δεν ευχαρίστησε καθόλου τους φανς του ζευγαριού, οι οποίοι θα περίμεναν είτε πιο ηχηρά ονόματα, είτε ηθοποιούς που θα έχουν έστω μία μικρή ομοιότητα με τους Σάσσεξ.



Κλείσιμο
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να σχολιάσουν την επιλογή των ηθοποιών κάνοντας λόγο για «τεράστια αστοχία», αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως ομοιότητα μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ και των πρωταγωνιστών. Το Twitter, μάλιστα, πήρε φωτιά με τα ειρωνικά σχόλια να υπερτερούν. Μεταξύ αυτών, ένας χρήστης σχολίασε: «Τουλάχιστον, πέτυχαν το χρώμα των μαλλιών τους». Θα περίμενε κανείς το καστ να επιλεχθεί όντως πιο προσεκτικά, εφόσον ο έρωτας του βασιλικού ζευγαριού είναι πάντα ένα θέμα, που τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού.



Η ταινία, που θα φέρει τον τίτλο «Harry & Meghan: Escaping the Palace» θα ακολουθεί την πορεία του ζευγαριού μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και θα ερευνά τους λόγους, που κρύβονται πίσω από αυτή την απόφαση. Ακόμα, δεν έχει γίνει σαφές αν στην ταινία θα συμπεριληφθεί η συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Τα γυρίσματα για την ταινία έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.






Ειδήσεις σήμερα: 


Μπουρλά: Η Pfizer θα βγάλει άμεσα νέο εμβόλιο που θα αποθηκεύεται σε απλό καταψύκτη

Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση δύο γυναίκες, εξιτήριο για τον 35χρονο - Ερευνάται η εμπλοκή του AstraZeneca

Τροχαίο στο Κορωπί: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης