Η «θυσία» που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Η «θυσία» που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Το λαμπερό ζευγάρι, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του, μένει πλέον μαζί στο παλάτι του Κένσιγκτον

Η «θυσία» που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ
Εκείνη εγκατέλειψε την πατρίδα της, τα τηλεοπτικά πλατό της δικαστικής σειράς Suits στο Τορόντο και θα αναγκαστεί να αλλάξει και θρησκεία, ώστε να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας. Όμως και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι έχει εκτιμήσει δεόντως τις θυσίες που κάνει η Μέγκαν Μαρκλ για να σταθεί επάξια στο πλευρό του και τώρα που μένουν μαζί πλέον, μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων τους στα τέλη Νοεμβρίου, έκανε και εκείνος μια μικρή «θυσία» για το χατήρι της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, μέχρι τουλάχιστον να έρθει στον κόσμο το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έκοψε μια κακιά συνήθεια, το κάπνισμα, από την στιγμή που η Μέγκαν μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Daily Mail φίλος της βασιλικής οικογένειας, η όμορφη Μέγκαν, οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής και μη καπνίστρια, φαίνεται ότι έπεισε τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ να κόψει την βλαβερή συνήθεια.

Κλείσιμο


«Ο Χάρι έχει υποσχεθεί (στη Μέγκαν) να μην καπνίζει καθόλου στο σπίτι. Δεν είναι ωραίο για τη Μέγκαν που δεν είναι καπνίστρια. Έτσι, δεν θα κρέμεται πια από το παράθυρο για να καπνίσει. Ο Χάρι το εγκατέλειψε για χάρη της Μέγκαν»
, αποκάλυψε ο φίλος του παλατιού.



Επίσημα το κάπνισμα απαγορεύεται στο παλάτι του Κένσιγκτον, αλλά ο μέχρι πρότινος ζωηρός πρίγκιπας συνήθιζε να παραβαίνει αυτόν τον κανόνα, ειδικότερα, μετά από το δείπνο, όταν άναβε ένα τσιγάρο για να χαλαρώσει. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον 33χρονο πρίγκιπα Χάρι να καπνίζει στο πάρτι των γενεθλίων του πριν δύο χρόνια έξω από παμπ στο Τσέλσι του δυτικού Λονδίνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης