To νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα πλήξει τη σχέση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ

To νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα πλήξει τη σχέση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ

Μαύρα σύννεφα πάνω από τον γάμο του ζευγαριού προβλέπει ο μπάτλερ και καλός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ

διανα
Εντάσεις μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ το νέο ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix σχετικά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπάτλερ της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Πολ Μπάρελ.

paul_barrell

Όπως αναφέρει, οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλο χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι, ακόμα και να το χωρίσουν. Το οπτικοακουστικό υλικό, που θα συμπεριληφθεί δεν έχει δοθεί ποτέ προηγουμένως στη δημοσιότητα.

Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ πιθανό να αισθανθεί άβολα αν δει το ντοκιμαντέρ, όπως υποστηρίζει ο καλός φίλος της μητέρας του, καθώς έχει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση από τα media με αυτή, που είχε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Επιπλέον, το γεγονός ότι η πλατφόρμα με την οποία συνεργάζεται αυτός και η σύζυγος του εκμεταλλεύονται τη φήμη της μητέρας του -κάτι το οποίο πάντα μισούσε- θα τόν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.



Πρόσθεσε, ακόμα, ότι το ντοκιμαντέρ θα έχει επιπτώσεις και στην Μέγκαν Μαρκλ. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια στο παρελθόν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτελεί ένα είδος πρότυπου για εκείνη. «Η Μέγκαν νιώθει ότι μπορεί να ταυτιστεί μαζί της και τώρα, που θα δει περισσότερα για τη ζωή της Νταϊάνα, αναμφίβολα θα μπει σε συγκρίσεις. Όλα αυτά τα διαφορετικά συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσουν ένα χάσμα μεταξύ εκείνης και του Χάρι. Θα μπορούσε ακόμα και να τούς χωρίσει», δήλωσε ο Πολ Μπάρελ.

All the Similarities Between Meghan Markle and Princess Diana's Emotional Confessions


Ο ίδιος στο παρελθόν είχε κάνει μία σύγκριση μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αναγνωρίζοντας πως και οι δύο είναι «γυναίκες με ισχυρή βούληση και φιλανθρωπική δράση». Τελευταία, όμως, κρίνει από τη στάση της Μέγκαν ότι πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Τα χρήματα, που διέθεσε η δούκισσα του Σάσσεξ για το δωμάτιο της κόρης της και ανέρχονται στις 280 χιλιάδες λίρες και οι εκκλίσεις της στον κόσμο να κάνουν δωρεές για την προώθηση του εμβολιασμού δημιουργούν αντιφάσεις σχετικά με την αξιοπιστία των λόγων και των πράξεων της.

Το ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που αποτελεί την συνέχεια του «Diana: In Her Own Words» του 2017, θα προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix το 2022 με αφορμή την 25η επέτειο του θανάτου της. Ο μπάτλερ της αποκαλύπτει πως το υλικό, που θα προβληθεί θα ενθουσιάσει τους θεατές, καθώς δε θα περίμεναν ποτέ όλα αυτά να βγουν στη δημοσιότητα.

Exclusive Sneak Peek | Diana: In Her Own Words


«Θα είναι οι συζητήσεις της με τον voice coach της Πίτερ Σέτελεν και οι κασέτες, που έστειλε στον βιογράφο της, Άντριου Μόρτον. Χωρίς καμία αμφιβολία, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα για το ποια ήταν. Την εποχή εκείνη ήταν υπερβολικά παρανοϊκή, πίστευε πως ο Τύπος είχε βάλει κοριούς και πως την ακολουθούσαν. Με είχε βάλει να σηκώσω τις τάβλες από το πάτωμα και να αποσυνδέσω το τηλέφωνο», θυμάται ο Πολ Μπάρελ.




Ειδήσεις σήμερα:

Θεοχάρης: Στην επόμενη αναθεώρηση των Βρετανών η Ελλάδα θα μπει στην «πράσινη λίστα»

Γεωργιάδης: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση της εστίασης

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Μετά τις 15 Μαΐου εκτιμάται το άνοιγμα του Taxisnet - Οι ευνοϊκές διατάξεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης