Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο αδερφός της αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από μία φωτογραφία

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο αδερφός της αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από μία φωτογραφία

Η λεζάντα της φωτογραφίας, που δείχνει τα δύο αδέρφια, γράφει: «Η στιγμή που η Νταϊάνα και ο αδερφός της μοιάζουν με εξώφυλλο των Smiths. Πολύ κουλ»

ntaiana
Ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, έκανε ένα σχόλιο στο Twitter σχετικά με την πολυσυζητημένη κοινή τους φωτογραφία, στην οποία φαίνεται σαν να ποζάρουν για εξώφυλλο μουσικού άλμπουμ.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η εν λόγω φωτογραφία θα μπορούσε να συγκριθεί με εκείνες των εξωφύλλων της βρετανικής μπάντας «Τhe Smiths». Ο λόγος είναι πως τα δύο αδέρφια έχουν την ίδια ακριβώς περιφρονητική έκφραση, που έχει ο Morrissey, ο frontman του συγκροτήματος, σε όλες του τις φωτογραφίες.

Κλείσιμο
morrissey


Ο Τσαρλς Σπένσερ αποφάσισε, λοιπόν, να διαλευκάνει το τοπίο και να απαντήσει στα ερωτήματα του κόσμου γιατί τα δύο αδέρφια έχουν αυτή την έκφραση στο πρόσωπο τους. Όπως αναφέρει, ο καθένας στην θέση τους θα ήταν κάπως έτσι αν ακολουθούνταν συνεχώς από παπαράτσι και φωτογράφους.

Ο αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγραψε στη δημοσίευση του: «Ευχαριστώ, που μού το προωθήσατε αυτό. Ήταν τέλη της δεκαετίας του '80, ήμουν δεκαέξι και η αδερφή μου είχε έρθει να με πάρει από το Κολλέγιο Ιτον για να πάμε για μεσημεριανό. Το Mini Metro της ακολουθούσαν δώδεκα αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα με δημοσιογράφους. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει κάθε έφηβο να μοιάζει τόσο περιφρονητικός όσο και ο Morrissey, για να είμαι ειλικρινής».









Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρή Γιαπωνέζα κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον 77χρονο «Δον Ζουάν» σύζυγό της

Κυπριακό: Ύστατη προσπάθεια στη Γενεύη να αποφευχθεί το «ναυάγιο» στο οποίο οδηγούν οι Τούρκοι

Τέλος χρόνου για την επανένταξη στις 100 - 120 δόσεις της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης