Ρίτα Γουίλσον: Η μάχη μου με τον καρκίνο ήταν εφιάλτης

Ρίτα Γουίλσον: Η μάχη μου με τον καρκίνο ήταν εφιάλτης

Τι λέει για τη συμπαράσταση που είχε από τον σύζυγό της Τομ Χανκς αλλά και τους απλούς ανθρώπους που τη συγκίνησαν με την αγάπη τους

Ρίτα Γουίλσον: Η μάχη μου με τον καρκίνο ήταν εφιάλτης
Η Ρίτα Γουίλσον, ηθοποιός του Μπροντγουέι, πέρασε έναν εφιαλτικό χειμώνα, όταν έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού και χρειάστηκε να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Την περασμένη Τρίτη, η σύζυγος του Τομ Χανκς ανέβηκε και πάλι στο θεατρικό σανίδι για να ερμηνεύσει την Μπρέντα, την σύζυγο του ηθοποιού Λάρι Ντέιβιντ στην παράσταση «Fish in the Dark».



Την επόμενη ημέρα η Ρίτα Γουίλσον, παρόλο που παραδέχεται ότι αποφεύγει την δημοσιότητα, δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την περιπέτεια της υγείας της και για το πώς πέρασε έναν χειμώνα που η ζωή της έμοιαζε με το «τρενάκι του τρόμου» στο λούνα παρκ...

Κλείσιμο


Η ίδια με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ντυμένη με ένα σουέτ τζάκετ με κρόσσια και ψηλοτάκουνες γόβες, διηγείται ότι ο συμπρωταγωνιστής της, Λάρι Ντέιβιντ, βυθίστηκε στον καναπέ και έπιασε το κεφάλι του με τα δυο του χέρια, όταν του ανακοίνωσε ότι θα απέχει για ένα μήνα από τις παραστάσεις, προκειμένου να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού.

Τώρα, η 58χρονη ηθοποιός, υγιής και αισιόδοξη μιλάει για το πόσο της συμπαραστάθηκε ο επί 27 χρόνια σύζυγός της, ηθοποιός Τομ Χανκς, αλλά και για τις εκδηλώσεις στήριξης από τους απλούς ανθρώπους, όπως τους γείτονές της στο Μανχάταν, που την υποδέχτηκαν με δώρα, λουλούδια και μπισκότα, όταν επέστρεψε από το χειρουργείο!



Η Γουίλσον αποκάλυψε ότι το χρονικό διάστημα, πριν και μετά την επέμβαση, το πέρασε στο σπίτι με τον σύζυγό της βλέποντας πολλά DVD, γελώντας και κλαίγοντας... «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τους δυο μας αρρωσταίνει σοβαρά», αποκαλύπτει η χαμηλών τόνων ηθοποιός, για να συμπληρώσει ότι δεν γνώριζε πώς θα αντιδράσει ο Τομ Χανκς στην αντιμετώπιση της ασθένειάς της.

Οι συνάδελφοί της Γουίλσον από την θεατρική παράσταση «Fish in the Dark», δεν παρέλειπαν να την ενημερώνουν για το πώς πηγαίνει το έργο, ακόμα και τις νύχτες, διηγείται με χιούμορ η ηθοποιός και λέει πόσο είναι ευγνώμων απέναντί τους.

Πώς όμως η Ρίτα Γουίλσον έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο; Σε ένα πρώτο τεστ το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και εκείνη ζήτησε μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό. Μετά από μια σειρά εξετάσεων ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο... «Πάντα να παίρνετε μια δεύτερη γνώμη», συνιστά η ηθοποιός και λέει ότι χάρη στο Obamacare (Το σύστημα Υγείας του Αμερικανού προέδρου), αυτό δεν κοστίζει τίποτα.

Όταν τελείωσε η παράσταση την Τρίτη το βράδυ το κοινό χειροκρότησε θερμά την επάνοδο της ηθοποιού και οι συνάδελφοί της την έραναν με λουλούδια και ευχετήριες κάρτες, ποτέ άλλοτε η αδρεναλίνη δεν πλημμύρισε με τόση ένταση όλο της το σώμα...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης