Οι πιο λαμπερές πρεμιέρες του Σαββατοκύριακου είναι στον Alpha

Οι πιο λαμπερές πρεμιέρες του Σαββατοκύριακου είναι στον Alpha

Συντονιστείτε για να δείτε την «Τέλεια Απόδραση» και τις «Ιστορίες του Χόλιγουντ»

Fere_pre
Οι δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας γίνονται οι αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού αφού το πρόγραμμα του Alpha εμπλουτίζεται με ένα νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι αλλά και με την πιο glamorous εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.  

Ένα τηλεπαιχνίδι που σαρώνει διεθνώς και μια λαμπερή εκπομπή με όλο το παρασκήνιο του Hollywood εντάσσονται αυτή την εβδομάδα στο ήδη πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα του Alpha για το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Φερεντίνος με την Άννα Πρέλεβιτς κάθε Σάββατο μας καλούν να συμμετέχουμε στην πιο διασκεδαστική απόδραση ενώ ο Γιώργος Σατσίδης κάθε Κυριακή μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των διεθνών αστέρων. Οι δυο νέες εκπομπές του Alpha, γεμάτες κέφι και πολλή όρεξη, κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στις 20:00.

Η Τέλεια Απόδραση
Ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους Έλληνες παρουσιαστές, ο Χρήστος Φερεντίνος, αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο στις 20:00.

fere


Κλείσιμο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε πως ακριβώς παίζεται:
Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Ιστορίες του Hollywood
Από την καρδιά της Πόλης των Αγγέλων, ο Γιώργος Σατσίδης μας αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στον λαμπερό κόσμο του Los Angeles στην νέα εκπομπή του Alpha, Ιστορίες του Hollywood.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις με διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, exclusive παρουσιάσεις και περιηγήσεις, Greek success stories και όλα τα μυστικά της «Μέκκας του lifestyle» έρχονται να μας εντυπωσιάσουν.
TSOPEI
Η πρώτη εκπομπή έχει χρώμα ελληνικό. Ο Γιώργος Σατσίδης συναντάει την εντυπωσιακή Κορίνα Τσοπέη. Η Ελληνίδα που κατέκτησε την Υφήλιο με την ομορφιά της, στα εκπληκτικά σπίτια που διαθέτει στο Malibu και στο Westwood


MOYTSATSOY


Από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο κέντρο του Los Angeles, μιλάει με τον ορθόδοξο ιερέα των celebrities και πνευματικό του Τομ Χανκς, πατέρα Τζον Μπάκα που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση του διάσημου ηθοποιού με την ορθόδοξη πίστη.

Info
Η Τέλεια Απόδραση
Με τον Χρήστο Φερεντίνο
μαζί του η Άννα Πρέλεβιτς
Πρεμιέρα Σάββατο 23/4
Προβολή κάθε Σάββατο στις 20:00 #TeleiaApodrasi

Ιστορίες του Hollywood
Με τον Γιώργο Σατσίδη
Πρεμιέρα Κυριακή 24/4
Προβολή κάθε Κυριακή στις 20:00 #IstoriesHollywood
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης