Μέγκαν Μαρκλ: O βιογράφος της Νταϊάνα την βγάζει ψεύτρα

Μέγκαν Μαρκλ: O βιογράφος της Νταϊάνα την βγάζει ψεύτρα

Ο Άντριου Μόρτον υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ πήγαινε με φίλους σε εστιατόρια, όσο ζούσε στη Βρετανία αν και η ίδια δήλωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι δεν έβγαινε από το σπίτι - «Δεν έμοιαζε να βγαίνει από φυλακή»

harry_meghan2
Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι ζούσε μια «φυσιολογική ζωή» ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, παρά τα όσα δήλωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ, υποστηρίζει ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα Άντριου Μόρτον.

Μιλώντας στο podcast Royally Obsessed, ο Άντριου Μόρτον επικαλέστηκε μαρτυρίες φίλων του που είχαν δει την δούκισσα του Σάσεξ να κάνει βόλτες με φίλους και να επισκέπτεται εστιατόρια. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε αναφέρει στη συνέντευξή της ότι είχε βγει εκτός σπιτιού δύο φορές κατά τη διάρκεια τεσσάρων μηνών, ενώ κατήγγειλε ότι οι αξιωματούχοι της πήραν το διαβατήριο, την άδεια οδήγησης και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Ο Άντριου Μόρτον ρωτήθηκε για το εάν η κατάσταση που περιέγραψε η Μέγκαν αντιστοιχεί στα όσα βίωσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όταν παρακολουθούσε τη συνέντευξη, απάντησε, θεώρησα ότι η Μέγκαν έχει αίσθηση απομόνωσης και απελπισίας, συναισθήματα που του περιέγραψε η Νταϊάνα.

«Δεν έμοιαζε με φυλακή»

«Αλλά τότε, φίλοι μου είπαν ότι είδαν τη Μέγκαν να περπατά από το σούπερ μάρκετ Whole Foods στην Kensington High Street, με σακούλες φαγητού και να επιστρέφει στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Δεν έμοιαζε με φυλακή. Άλλοι φίλοι την έχουν δει έξω με φίλους σε εστιατόρια και για μένα μοιάζει ότι είχε μια φυσιολογική ζωή» πρόσθεσε.

Η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε με δάκρυα για τα όσα βίωσε στο Παλάτι, μιλώντας για ρατσιστικές συμπεριφορές, ενώ είχε καταγγείλει ότι η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλαίει πριν παντρευτεί τον Χάρι. Ωστόσο, το Παλάτι αμφισβήτησε πολλές από τις καταγγελίες της Μέγκαν, όπως ότι έπρεπε να παρατήσει το διαβατήριό της και την άδεια οδήγησης.

Ο Άντριου Μόρτον υπενθύμισε ότι η Μέγκαν πέταξε για τη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό αεροπλάνο για να γιορτάσει το baby shower του παιδιού της, όταν ήταν έγκυος με τον Άρτσι, τον Φεβρουάριο του 2019. Επίσης, πρόσθεσε ότι έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό «χωρίς να φορά χειροπέδες».

«Άρα υπάρχει ασυνέπεια αλλά υπάρχει και ομοιότητα με την Νταϊάνα. Ήταν μια περίπλοκη συνέντευξη που μας άφησε πολλές ερωτήσεις» ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Εσωτερικών: Έρχεται το ψηφιακό Ειδικό Ληξιαρχείο


Τουριστικά καταλύματα: Πώς θα λειτουργήσουν και πώς θα γίνεται η διαχείριση ύποπτου κρούσματος


Στο «βαθύ κόκκινο» η περιφέρεια Κιλκίς και οι δήμοι Σερρών, Κόνιτσας, Αστυπάλαιας, Ρόδου και Λέρου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης