Survivor: Η Ψιψινέλ, ο Δρακουμέλ και οι μπλε που άντεξαν κάτω απο τη μπάρα

Survivor: Η Ψιψινέλ, ο Δρακουμέλ και οι μπλε που άντεξαν κάτω απο τη μπάρα

Η σμέρνα και το φίδι, ο Παππάς και η πρόταση στον Τζέιμς, η θεατρική παράσταση, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι μάχες για τα γεμιστά και τους λουκουμάδες – Δείτε βίντεο

Survivor
Με πολύ σφίξιμο, θεατρικά, καλές ψαριές, ατάκες.... φωτιά και την απουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου απο τον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος πανηγύρισε την παραμονή του στο  ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ  για 7η φορά που βγήκε υποψήφιος συνεχίζοντας τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου. Όμως εκτός από τις κάμερες δεν υπήρχε κανένας άλλος κοντά του να τον ακούσει. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρισκόντουσαν πιο κάτω κάποια στιγμή άκουσαν  τον τραγουδιστή και άρχισαν τα σχόλια, ενώ ο Τριαντάφυλλος βρήκε να  πει τον πόνο του στους Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη.



Η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στεναχώρησε τον Αλέξη Παππά, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να του φέρνουν δωράκια για να του απαλύνουν τον πόνο. Κάποιοι άλλοι πάντως χάρηκαν που άρχισαν να κόβονται απο το παιχνίδι οι… μαριονέτες του Αλέξη.


Κλείσιμο


Ο Ηλίας και η Ελένη έκαναν θέατρο πως τσακώνονται για να δουν αντιδράσεις με τον Τριαντάφυλλο να… τσιμπάει και να βγαίνει από το καλυβάκι του Αλέξη Παππά να δει τι έχει παιχτεί. Την αντίδραση του σχολίασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρομοιάζοντας τον τραγουδιστή ως Ψιψινέλ και τον ηθοποιό ως Δρακουμέλ που μαγειρεύουν στο τσουκάλι τις κακίες και ως στρουμφάκια  τους υπόλοιπους της μπλε ομάδας. 




Εκτός από θεατρικές παραστάσεις είχε και ψάρεμα, με τον Γιώργο Κόρομι να βγάζει μια τεράστια σμέρνα παρέα με τον Κώστα. Μόλις την είδαν οι υπόλοιποι σκέφτηκαν το τσιμπούσι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να γίνεται… Αλίκη Βουγιουκλάκη.




Ο Κόρο αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί το πλεόνασμα με τον «Ντάφυ» και πλησίασε τον Αλέξη Παππά για να του το προσφέρει, με τον ηθοποιό να μην το δέχεται και να εξηγεί τον λόγο. Για θράσος μίλησε ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρο να του λέει να τα βάλουν όλα στην άκρη, αλλά η προσφορά του δεν έδειξε να συγκινεί τον τραγουδιστή.




Τις ταμπέλες τους ετοίμασαν και οι Τζέιμς και Νίκος,  στα ελληνικά και όχι στα ισπανικά όπως οι υπόλοιποι. Ωστόσο ένα φίδι τρόμαξε τους… βλαχοκαμπόιδες, οι οποίοι αποφάσισαν να τις τοποθετήσουν αλλού και σίγουρα όχι κοντά στην καλύβα του άλλου... φιδιού, όπως αποκάλεσαν τον Παππά.




Μπορεί όλα τριγύρω να αλλάζουνε, όμως η κόντρα Αλέξη και Τζειμς η ίδια μένει. Με αφορμή μια ερώτηση που έκανε ο Ροδίτης στον ηθοποιό, για το εάν έχει πιάσει το μήνυμα, ο Αλέξης έδειξε ενοχλημένος και ξεκαθάρισε πως αν δεν φύγει ο Τζέιμς αυτος δεν θα ησυχάσει. Επίσης αποκάλυψε πως πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό θα κάνει μια πρόταση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.




Ο Αλέξης Παππάς ενώπιον του Γιώργου Λιανού αναφέρθηκε στο μήνυμα του Τζειμς Καφετζή λέγοντας ότι προφανώς αφορούσε την αποχώρηση της Ελευθερίας και του πρότεινε στον επόμενο αγώνα που θα χάσουν οι δυο ομάδες  να βγουν οι δυο τους μπροστά και να αποφασίσει ο κόσμος ποιός θα μείνει και ποιός θα φύγει. Ο Τζέιμς δέχθηκε να λύσουν τις διαφορές τους με το να βγουν  στον… τάκο, ενώ την δική του επιθυμία εξέφρασε και ο Τριαντάφυλλος.




Το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό είχε πολύ σφίξιμο και καθόλου τρέξιμο. Χρειαζόταν  δύναμη και να αντέχεις κάτω από τη μπάρα την οποία φόρτωναν με σακιά.

Οι κόκκινοι στην αρχή έδειξαν πολύ δυνατοί και προηγήθηκαν με 5-0 με τους άντρες να παίζουν στα 100 κιλά και τις γυναίκες στα 80. Όμως όταν ερχόταν η ώρα των Κόρο και Νίκου Μπάρτζη εκεί οι μπλε έβρισκαν νίκες. Η πρώτη μεγάλη νίκη των μπλε επί των κόκκινων ήρθε από τον Μπάρτζη κόντρα στον Αλέξη στα 140 κιλά, ενώ όταν κάτω από τη μπάρα μπήκαν Κόρο και Σάκης τα κιλά έφτασαν τα 170 με νικητή τον… ψαροντουφεκά που έκανε το 7-7.

Κόρο vs Σάκης


Η μάχη των δυο ομάδων έφτασε στο 9-9 με τον Γιώργο Κόρομι να... καθαρίζει Σάκη και Ηλία να πετυχαίνει την ανατροπή και το 10-9 για τους μπλε και να τους ταΐζει γεμιστά.

Νίκη για τους μπλε


Οι μπλε πήγαν φαγωμένοι στο κουίζ ερωτήσεων, το οποίο θύμιζε «ρουκ ζουκ» και «ταμπού» για να διεκδικήσουν και τους λουκουμάδες με μέλι, όμως αυτή τη φορά οι κόκκινοι τους άφησαν με τη γλύκα.




Ειδήσεις σήμερα

Ανά πάσα στιγμή ο Ναβάλνι μπορεί να πεθάνει, προειδοποιούν οι γιατροί

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» στα γεράματα, για να ψωνίζει η σύζυγός του... Στέλλα Μακάρτνεϊ!

Κηρύχθηκε έκπτωτη η Swiss Med: Είχε αναλάβει την προμήθεια 3.000.000 self test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης