Το πρωταπριλιάτικο της Sun: Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι ντυμένος Έλβις Πρίσλεϊ παντρεύει Μέγκαν και Χάρι

Το πρωταπριλιάτικο της Sun: Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι ντυμένος Έλβις Πρίσλεϊ παντρεύει Μέγκαν και Χάρι

Η τελετή σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε στους κήπους του Κένσιγκτον μια μέρα πριν τον επίσημο γάμο

Meghan-Harry
Η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι  ντυμένος Έλβις Πρίσλεϊ πάντρεψε εντέλει τον πρίγκιπα Χάρι και την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ.

Βεβαίως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα καθώς η σκανδαλοθηρική εφημερίδα κάθε χρόνο έχει ένα fake δημοσίευμα για τους αναγνώστες της.

Αφορμή για αυτό το δημοσίευμα στάθηκε η διάψευση δια στόματος του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι ότι πάντρεψε τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ σε μυστική τελετή μόλις τρεις ημέρες πριν τον λαμπερό γάμο τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου του 2018, όπου το «παρών» έδωσε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια και υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ο 65χρονος επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας «έσπασε» την σιωπή του για τον μυστικό γάμο που υποτίθεται πως τέλεσε με την παρουσία μόνο του ίδιου και των Σάσεξ. Ο Τζάστιν Γουέλμπι σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, όταν ρωτήθηκε για τον «μυστικό» γάμο του Χάρι και της Μέγκαν ανέφερε πως αυτός υπέγραψε το πιστοποιητικό γάμου του ζεύγους την ημέρα που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή.

«Ο νόμιμος γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Μαΐου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου», δήλωσε ο Τζάστιν Γουέλμπι στην ιταλική εφημερίδα διαψεύδοντας τη Μέγκαν που ανέφερε στην Όπρα πως:

«Παντρευτήκαμε οι δυο μας στην πίσω αυλή με παρόντα μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι» ενώ την ίδια στιγμή παρενέβη και ο Χάρι για να προσθέσει «ήμασταν μόνο οι τρεις μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Ρόζι Χάντινγκτον: Πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο της βρετανικής Elle

Αγκάθα Κρίστι: Νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή της από το ITV

Αναστασία Ποτάποβα: Η Ρωσίδα τενίστρια έκλεισε τα 20 και το γιόρτασε με σέξι μπικίνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης