«Αφέντρα» για Άρμι Χάμερ: Το «φετίχ κανιβαλισμού» είναι... νορμάλ στους BDSΜ κύκλους

«Αφέντρα» για Άρμι Χάμερ: Το «φετίχ κανιβαλισμού» είναι... νορμάλ στους BDSΜ κύκλους

Όμως καλό είναι να το χειρίζονται επαγγελματίες, τονίζει η πρώην dominatrix του Χόλιγουντ

afentra
Ο Άρμι Χάμερ θα μπορούσε να είχε γλιτώσει πολλά σκάνδαλα και καταγγελίες εάν είχε απευθυνθεί σε επαγγελματίες γυναίκες, εξειδικευμένες στο να εξερευνούν ανδρικές φαντασιώσεις, δήλωσε στο Page Six η Τζένι Νόρντμπακ, πρώην Dominatrix στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την πρώην «αφέντρα», που στο παρελθόν βοηθούσε έναντι αμοιβής σελέμπριτις και κοινούς θνητούς να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες με BDSM πρακτικές, το «φετίχ κανιβαλισμού» που φέρεται να έχει ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις από πρώην ερωμένες του, δεν είναι καθόλου σπάνιο, αντίθετα απ' ό,τι θα πίστευε κανείς.

Παρόλο που ο ηθοποιός κατηγορείται από γυναίκες που μοιράστηκαν το κρεβάτι του ότι ξεπέρασε κατά πολύ το όριο ανάμεσα στον σεξουαλικό πειραματισμό και τη φαντασίωση, η επιθυμία κατανάλωσης σάρκας δεν είναι ασυνήθιστο «βίτσιο» στο σαδομαζοχιστικό σύμπαν, σύμφωνα με την Νόρντμπακ. Όπως επισημαίνει, αυτή η επιθυμία μπορεί να βρει έκφραση μέσα από ασφαλείς, συναινετικές δραστηριότητες, προτού... ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια με οδηγήσει σε άκρως δυσάρεστες καταστάσεις.

armie_hammer


«Με εκπλήσσει το γεγονός ότι όλοι σοκαρίστηκαν με τις αποκαλύψεις, επειδή πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη, νορμάλ - αν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει οποιοδήποτε φετίχ νορμάλ - φαντασίωση. Κάθε επαγγελματίας dominatrix θεωρώ ότι συναντά τακτικά αυτού του είδους τις φαντασιώσεις», σημειώνει η πρώην «αφέντρα» και νυν συγγραφέας και παρουσιάστρια podcast στο Page Six.

Σύμφωνα με την ίδια, το φετίχ κανιβαλισμού δεν έχει να κάνει τόσο με την πραγματική άσκηση βίας και την πραγματική επιθυμία να φας κάποιον, αλλά με την αναζήτηση μιας «ακραίας μορφής οικειότητας» και την «αίσθηση ελέγχου» πάνω σε ένα άτομο που είναι πρόθυμο να θυσιάσει ένα κομμάτι του για εσένα.

Η ίδια η Νόρντμπακ, που καταγράφει τις εμπειρίες της ως «αφέντρα» στο βιβλίο «The Scarlet Letters» ισχυρίζεται ότι έχει βοηθήσει πελάτες να εξερευνήσουν τις κανιβαλιστικές φαντασιώσεις τους, είτε με λεκτικά παιχνίδια είτε με παιχνίδια ρόλων. Όπως υπογραμμίζει, σε αυτήν την περίπτωση είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει ξεκάθαρα δηλωμένη συναίνεση και προκαθορισμένα όρια. Αν και ο παραπάνω κανόνας ισχύει γενικά για όλα τα φετίχ, γίνεται ακόμα πιο σημαντικός όταν εμπλέκονται θέματα όπως ο κανιβαλισμός, που μπορεί να προκαλέσουν σοκ και τραύμα σε κάποιον ακόμα και στην απλή αναφορά τους. «Ίσως ο/η παρτενέρ σου να μην έχει πρόβλημα όταν μιλάς γενικά για κάτι τέτοιο, αλλά να μην θέλει να ακούσει λεπτομέρειες, όπως π.χ. ποιο πλευρό του/της θέλεις να φας και με ποια σάλτσα θες να το συνοδέψεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην επαγγελματίας του σεξ, παραπέμποντας ξανά στην υπόθεση Χάμερ.



Κλείσιμο
Επίσης, όπως υπογραμμίζει, όταν τα άτομα που έχουν τις φαντασιώσεις είναι διάσημα υπάρχει μια ανισορροπία ισχύος. Αυτή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα άτομο να ανέχεται περισσότερα πράγματα απ' όσα θα ανεχόταν με έναν «κοινό θνητό» ως παρτενέρ, με συνέπεια να τραυματίζεται ψυχολογικά.

Οι περιστασιακές σχέσεις επίσης δεν ενδείκνυνται αν θέλει κάποιος διάσημος να εξερευνήσει αυτού του είδους τις φαντασιώσεις. «Αν δεν μπορεί να το κάνει με κάποιον/κάποια που έχει σχέση και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, νομίζω ότι ένα άτομο που ασχολείται επαγγελματικά είναι η καλύτερη λυση. Με αυτόν τον τρόπο η ανισορροπία ισχύος εξουδετερώνεται, επειδή υπάρχει ανταλλαγή χρημάτων και το άλλο άτομο επιλέγει να το κάνει».



Η Νόρντμπακ σημειώνει τέλος ότι υπάρχουν φαντασιώσεις που δεν χρειάζεται να «μοιράζονται» με άλλους, αλλά πρέπει να παραμένουν προσωπική υπόθεση. «Εγώ για παράδειγμα έχω κάποιες φαντασιώσεις που δεν ενδιαφέρομαι απαραίτητα να εξερευνήσω με παρτενέρ, αλλά μπορώ να τις εξερευνήσω με τη φαντασία μου ή μέσω της πορνογραφίας. Είναι κάτι θεμιτό και υγιές, που με κάνει να νιώθω ικανοποιημένη. Σε τελική ανάλυση όλα εξαρτώνται από το άτομο και τη φαντασίωση, όμως δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνονται όλες οι φαντασιώσεις πραγματικότητα για να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι».




Ειδήσεις σήμερα: 

O Τούρκος που φέρεται να έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό γύρισε στο σημείο για να... ποζάρει (Φωτογραφία)

Μέλος επιτροπής υπ. Υγείας (ΘΕΜΑ 104,6): Η Αττική χρειάζεται παράταση lockdown μίας ή δύο εβδομάδων

Μόσιαλος για εμβόλιο Johnson & Johnson: 100% προστασία από νοσηλεία μετά από 28 μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης