Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό, «Πρωινό» και «YFSF» έρχονται

Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό, «Πρωινό» και «YFSF» έρχονται

Μετά από απουσίες αρκετών ημερών και συνεχείς αναβολές, τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που δεν προβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων covid 19 επιστρέφουν

liagasskordabekatorou
Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, μετά από απουσία μιας εβδομάδας, το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή διέκοψε την προβολή της μετά τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων κορωνοϊού σε τρεις συνεργάτες, οι οποίοι εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ μετά από συνεχή μοριακά τεστ τα οποία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε ότι πλέον είναι ασφαλής η επιστροφή όλων.

Κρούσμα, το οποίο εντοπίστηκε σε άνθρωπο της παραγωγής και σε στενό συνεργάτη κάποιων συμμετεχόντων, ήταν η αιτία της συνεχούς αναβολής της πρεμιέρας του σόου «Your face sounds familiar» στο κανάλι του Αμαρουσίου το οποίο εκτός απροόπτου θα προβληθεί την επόμενη Κυριακή στις 28 Φεβρουαρίου, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου.

Εντωμεταξύ, αναβολή σημειώθηκε και στον ΣΚΑΪ, με το live του μουσικού ριάλιτι «House of Fame» να μην μεταδίδεται το βράδυ της Παρασκευής και να αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος ήταν καθαρά τεχνικός και το σόου συνεχίζεται κανονικά μέχρι το πλατό, το οποίο θα φιλοξενήσει το live, να είναι πλήρως έτοιμο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις.

Τέλος, κανονικά και έχοντας εξασφαλίσει τα απαραίτητα γυρίσματα θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00, το «Battle of the couples» στον Alpha με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και coach την Σάσα Σταμάτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κακοκαιρία έφυγε, τα προβλήματα μένουν - Τι άφησε πίσω της η «Μήδεια»

Δημήτρης Λιγνάδης: Προετοιμάζει την υπεράσπισή του αναμένοντας τις δικαστικές εξελίξεις

Lockdown: Ποιες περιοχές μπαίνουν από σήμερα σε «βαθύ κόκκινο» - Ανησυχία για τις μεταλλάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης