Ελένη Καστάνη: Η αντίδρασή της σε όσα της καταμαρτυρά η Σοφία Μουτίδου

Ελένη Καστάνη: Η αντίδρασή της σε όσα της καταμαρτυρά η Σοφία Μουτίδου

«Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας» είχε αναφέρει η Σοφία Μουτίδου για τη συνάδελφό της

kast
Μέσω της εκπομπής της Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην αντίδραση της Ελένης Καστάνη μετά το βίντεο που κοινοποίησε στο κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου, όπου μεταξύ άλλων σχολίαζε την «πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία» τους επί σκηνής.

Η Σοφία Μουτίδου είπε χαρακτηριστκά: «Με ρωτάτε όλοι ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλωτσώντας και είπες ‘’Θα σε καρυδώσω’’. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν. ‘’Τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες’’… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία».

«Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει» κατέληξε.

Η απάντηση της Ελένης Καστάνη στη Σοφία Μουτίδου



Ειδήσεις σήμερα: 

Άρμι Χάμερ: «Δεν είχα καταλάβει πόσα δεν γνώριζα!» λέει η εν διαστάσει σύζυγος του «σαδομαζοχιστή» σταρ

Βασίλης Κικίλιας: Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, στηρίζουμε την κοινωνία

Έβρος: Νέο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης