H Ελένη Καστάνη επιμένει (κι ας μην την πιστεύει η Άννα Παναγιωτοπούλου): «Είχα πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο»

H Ελένη Καστάνη επιμένει (κι ας μην την πιστεύει η Άννα Παναγιωτοπούλου): «Είχα πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο»

«Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα κι εκείνη, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα» σχολίασε η Ελένη Καστάνη για τη συνάδελφό της

53453453
Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό» και σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά για την τελευταία αντίδραση της Άννας Παναγιωτοπούλου, όταν έκπληκτη σε συνέντευξή της έμαθε -και δεν το πίστευε- ότι η Ελένη Καστάνη έφτασε να παίρνει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, η τελευταία σχολίασε σχετικά: «Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν».

Και συμπληρώνοντας, διευκρίνισε: «Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού! Καταρχάς τότε στις "Τρεις Χάριτες" δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα guest στο "Ντόλτσε Βίτα". Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς. Τα πολλά τα θυμάμαι πάντως» κατέληξε γελώντας.

Η Ελένη Καστάνη απαντά για την Άννα Παναγιωτοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης