Η Πάμελα Άντερσον «χωρίζει» οριστικά με τα social media - «Είμαι ελεύθερη»

Η Πάμελα Άντερσον «χωρίζει» οριστικά με τα social media - «Είμαι ελεύθερη»

Τι γράφει η 53χρονη βίγκαν ακτιβίστρια στην «τελευταία της ανάρτηση» και πώς δικαιολογεί την απόφασή της

Pam
Παρότι ο λογαριασμός της Πάμελα Άντερσον στο Instagram έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers, και η 53χρονη τον χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα αρκετά συχνά για να εκφράζει τις απόψεις της ή να επικοινωνεί με τους φαν της, αυτή η «σχέση» φαίνεται ότι έκανε τον κύκλο της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ανακοίνωσε με σημερινό της post ότι ξεμπερδεύει μια και καλή με τα social media και ότι δεν πρόκειται να ξαναποστάρει τίποτα διατυπώνοντας μάλιστα την εκτίμηση ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το Facebook, το Twitter και το Instagram για να πλουτίζουν οι ίδιοι, ασκώντας παράλληλα έλεγχο στο μυαλό των χρηστών.

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram, το Twitter ή το Facebook» γράφει η Πάμελα Άντερσον, εξηγώντας ότι δεν την ενδιέφεραν ποτέ πραγματικά τα social media, και ότι έχει υιοθετήσει πλέον έναν τρόπο ζωής όπου αντλεί έμπνευση από το διάβασμα και την επαφή με τη φύση.





«Είμαι ελεύθερη» συμπληρώνει η πάντα εντυπωσιακή ηθοποιός και ακτιβίστρια, ευχαριστώντας τους followers της για την αγάπη που της χάρισαν όλον αυτόν τον καιρό. «Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε κι εσείς τη δύναμη και την έμπνευση να ακολουθήσετε τον σκοπό σας, χωρίς πράγματα να σας δελεάζουν για να σπαταλάτε τον χρόνο σας. Αυτό θέλουν ΕΚΕΙΝΟΙ ώστε να μπορούν να βγάζουν χρήματα και τα ελέγχουν το μυαλό σας», καταλήγει στην ανάρτησή της η 53χρονη.



Το post της εντυπωσιακής καλλονής συνοδεύεται με μια παλιά φωτογραφία της και με αρκετά hashtags που στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα στους φαν της, όπως «ανθρώπινες σχέσεις», «οικειότητα» και «ελευθερία».

Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν ο «χωρισμός» με τα social media θα είναι όντως οριστικός ή εάν η βίγκαν ακτιβίστρια θα κάνει... πισωγύρισμα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν ξανασμίγοντας προσωρινά με τον μεγάλο της έρωτα Τόμι Λι, μια δεκαετία μετά το επεισοδιακό τους διαζύγιο.


Ειδήσεις σήμερα

ΝΔ: Υποστηρικτές του δολοφόνου Κουφοντίνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Βαρτζόπουλου

Γώγος: Δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Eστίες κορωνοϊού σε εκκλησίες και χριστιανικά σχολεία «γεννούν» ανησυχία στη Νότια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης