Πάμελα Άντερσον: Με... φωτογραφία με μπικίνι προσπαθεί να πείσει τον Τραμπ να δώσει χάρη στον Ασάνζ

Πάμελα Άντερσον: Με... φωτογραφία με μπικίνι προσπαθεί να πείσει τον Τραμπ να δώσει χάρη στον Ασάνζ

Επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα

pamelaa
Ακόμα και... φωτογραφία της με μπικίνι επιστράτευσε η Πάμελα Άντερσον προκειμένου να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ να απονείμει χάρη στον Τζούλιαν Ασάνζ, σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Twitter πριν από μερικές ώρες.

Στο post που δημοσίευσε την Δευτέρα η 53χρονη καλλονή παρακαλάει τον Αμερικανό πρόεδρο να της κάνει το χατήρι: «Πρόεδρε των ΗΠΑ, σε παρακαλώ δώσε χάρη στον Τζούλιαν Ασάνζ», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης, η οποία συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες της ηθοποιού/μοντέλου/ακτιβίστριας.



Σε μία από τις επίμαχες φωτογραφίες, η Άντερσον ποζάρει με σέξι μαγιό, κρατώντας μια πινακίδα που γράφει «Φέρε τον Τζούλιαν Ασάνζ πίσω στην Αυστραλία». Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο στην πινακίδα δείχνει να έχει προστεθεί με photoshop, ενώ και η εν λόγω φώτο μοιάζει αρκετά παλιά. 

Στην άλλη εικόνα η 53χρονη ποζάρει ντυμένη, με ένα χαρτί που γράφει «I am Julian Assange», εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον φυλακισμένο φίλο της.

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι η Αυστραλία είναι η χώρα καταγωγής του ιδρυτή του Wikileaks, ο οποίος φημολογούνταν ότι διατηρούσε ρομαντική σχέση με την σέξι καλλονή το διάστημα που διέμενε στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο. Ο Ασάνζ παρέμεινε έγκλειστος στην εν λόγω πρεσβεία από το 2012 έως το 2019, προκειμένου να αποφύγει τη δίωξη για μια καταγγελία βιασμού που εκκρεμούσε εις βάρος του στη Σουηδία, καθώς και για κατηγορίες κατασκοπείας στις ΗΠΑ.

Ο Ασάνζ, που βρίσκεται στην φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπέλμαρς στο Λονδίνο εδώ και 19 μήνες, μάχεται κατά της έκδοσής του που έχουν ζητήσει οι ΗΠΑ για τη δημοσίευση απόρρητων εγγράφων το 2010 και το 2011. H απόφαση εάν θα εκδοθεί ή όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να ληφθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς, εκτός φυσικά εάν ο Αμερικανός πρόεδρος αποφασίσει να κάνει το χατήρι της Πάμελα και να του απομείμει χάρη.





Η ξανθιά καλλονή έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθό  τα τρυφερά της συναισθήματα και την αγάπη της για τον ιδρυτή του Wikileaks, χωρίς να παραδεχτεί πάντως ποτέ ότι είχαν ερωτική σχέση.

Σε ένα ποιήμα της το 2017, η Πάμελα Άντερσον έγραψε πως ο Τζούλιαν είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους στον κόσμο, ενώ σε δήλωσή της αφού τον επισκέφθηκε στη φυλακή Μπέλμαρς επανέλαβε ότι τον αγαπά. «Δεν αξίζει να βρισκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Δεν έχει διαπράξει ποτέ κάποιο βίαιο αδίκημα, είναι αθώος... Είναι ένας καλόκαρδος, απίστευτος άνθρωπος. Τον αγαπώ και δεν το χωράει το μυαλό μου πόσα έχει περάσει».







Ειδήσεις σήμερα

H 22χρονη κόρη του Στιβς Τζομπς έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο... στην μπανιέρα (Φωτογραφίες)

Θα ανοίξουν οι ναοί τα Χριστούγεννα; - Τι θα γίνει τα Φώτα

Σε 30.000 δικαιούχους η τελευταία δόση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης