5 χρόνια τώρα κάθε βράδυ στις 20:00 Η κωμωδία, ο έρωτας και οι ανατροπές… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

5 χρόνια τώρα κάθε βράδυ στις 20:00 Η κωμωδία, ο έρωτας και οι ανατροπές… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Αγαπημένοι  ηθοποιοί και λαμπεροί πρωταγωνιστές στον Alpha  χαρίζουν γέλιο και όμορφες στιγμές στην πιο αγαπημένη καθημερινή κωμική σειρά.

ESTM_YR5-PROMO-DEC-2020-TSR4
Το «Έλα στη Θέση μου» επέστρεψε για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Στη διάρκεια των χρόνων που πέρασαν κάποια πράγματα άλλαξαν, κάποια χάθηκαν, νέοι ήρωες ήρθαν κι έφεραν τις δικές τους ιστορίες ανανεώνοντας το ενδιαφέρον και ενισχύοντας την πλοκή της σειράς. Όλοι οι ήρωες συνεχίζουν να ζουν τις περιπέτειες που τους επιφυλάσσει η ζωή, συνεχίζουν να ερωτεύονται, να συγκρούονται, να τα χάνουν όλα και να ξεκινούν απ’ την αρχή. Καυγάδες, παρεξηγήσεις, συντροφικότητα, αγάπη και πολλά – πολλά όνειρα για τα καλύτερα που έρχονται…

Στα επεισόδια που βλέπουμε, γνώριμος ήρωας κάνει την εμφάνιση του και ανατρέπει τα πάντα! Στα πέντε χρόνια ζωής του «Έλα στη θέση μου», το όνομα Γιάνναρος πλανιέται σαν αστικός μύθος και δημιουργεί έντονη νευρικότητα στους ήρωες της δημοφιλούς κωμικής σειράς -ιδιαίτερα στον Θοδωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος). Τον Γιάνναρο δεν τον είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα, μέσα σε αυτά τα χρόνια. Και λέμε, μέχρι τώρα, γιατί ο Γιάνναρος εμφανίζεται στις οθόνες μας, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

ESTM_YR5-PROMO-DEC-2020-TSR1


Ο αγαπημένος όλων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος τον υποδύεται, υπόσχεται ανατροπές και πολύ… γέλιο!

Ο Γιάνναρος είναι ο αντίπαλος ταβερνιάρης του Θοδωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος) και είναι αυτός που κρατάει τα πρωτεία της περιοχής…. O Γιάνναρος εισβάλει σαν τυφώνας στις ζωές των ηρώων της σειράς και δε θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Έρχεται να κατακτήσει, να απλωθεί, να κυριαρχήσει, να επιβληθεί, να λεηλατήσει. Θα τα καταφέρει; Ο Γιάνναρος φλερτάρει τη Μιράντα (Μαρία Ανδρούτσου), φτάνοντας τον Θοδωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος) στα όρια του….

Φυσικά όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες συνεχίζουν τις ξεκαρδιστικές και απρόσμενες «περιπέτειές» τους. Ενώ για κάποιους, επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις. Εκπλήξεις που αντιγράφουν την αληθινή ζωή…

ESTM_YR5-PROMO-DEC-2020-TSR2
Κλείσιμο


Γιάννη Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Άνδρη Θεοδότου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Υρώ Λούπη, Αναστάσης Κολοβός, Καλή Δάβρη, Νίκος Απέργης, Ερμόλαος Ματθαίου, Πένυ Αγοραστού, Δημήτρης Παπαδάκη.

Παίζουν επίσης οι: Μαρία Ανδρούτσου, Φιόνα Γεωργιάδη, Ειρήνη Φαναριώτη.

Στο ρόλο του Λεωνίδα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

Στο ρόλο του Μάρκου ο Αποστόλης Τότσικας

«Έλα στη Θέση Μου, Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00 στον Alpha


ESTM_YR5-PROMO-DEC-2020-TSR3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης