LIVE

Κορωνοϊός

ΕΡΤ: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» Spoiler - Αναπάντεχες αφίξεις και ανατροπές στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας

ΧΜΤΠ

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα πέντε επεισόδια της καθημερινής κωμικής σειράς της ΕΡΤ1

Με νέα, ακόμη πιο απολαυστικά επεισόδια και σπαρταριστές καταστάσεις, η κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», επιστρέφει από Δευτέρα 4 έως και Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ1.

Ο Λουκάς ξαφνιάζει -ευχάριστα;- την Κατερίνα, καθώς επέστρεψε από την Αμερική, για να κάνει Χριστούγεννα μαζί της. Η επιστροφή του, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω, για ακόμα μια φορά, στη σχέση της με τον Παναγή, ο οποίος παρεμπιπτόντως δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από το… παρελθόν του. Είναι, άραγε, σύμπτωση αυτή η συνάντηση ή είναι μέρος ενός καλά στημένου σχεδίου;


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου
Eπεισόδιο 54ο Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τη σχέση του Παναγή με την Κατερίνα και θυμώνει με τον κολλητό του, ενώ το παιχνίδι Θοδωρή, Τζώρτζη και Χρύσας με τα μηνύματα συνεχίζεται. Η επίσκεψη του Παρασκευά στον Ηλία έχει αποτέλεσμα ο Παρασκευάς να απέχει από το συμβούλιο για πρώτη φορά και να αφιερώσει ολόκληρη την ημέρα στη γυναίκα και στο σπίτι του, γεγονός που κάνει τη Φιλιώ να πετάει από τη χαρά της.
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-54-3
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-54-1
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-54-2Ο παπα-Ανδρέας, με έξυπνο τρόπο, ηγείται του συμβουλίου και προτείνει τον ανοιχτό διαγωνισμό Πλατανιωτών και Αθηναίων, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στα πισώπλατα μαχαιρώματα. Θα δοθεί, άραγε, λύση ή τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα; Ο Λουκάς ξαφνιάζει την Κατερίνα, καθώς έχει επιστρέψει από την Αμερική για να κάνει Χριστούγεννα μαζί της. Η επιστροφή του, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω, για ακόμα μια φορά, στη σχέση της με τον Παναγή.Τρίτη 5 Ιανουαρίου
Eπεισόδιο 55ο Η πρόταση του παπα-Αντρέα, ν’ αγωνιστούν Πλατανιώτες εναντίον εγγονών, φέρνει ένταση στο συμβούλιο. Η Κατερίνα αντιμετωπίζει με αμηχανία τον ερχομό του Λουκά και προσπαθεί να του πει να χωρίσουν, αλλά ο Λουκάς, που λειτουργεί βάσει σχεδίου, δεν της δίνει ευκαιρία.Τελικά, ο Παναγής βλέπει κατά λάθος την Κατερίνα να τον φιλάει και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, με τον νεαρό δασονόμο να νιώθει προδομένος.
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-55-1
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-55-2
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-55-3Ο Σίμος, πιστεύοντας πως κάτι τρέχει μεταξύ Παναγή-Κικής, προσπαθεί να αποφύγει την Τούλα, για να μην αποκαλύψει το «μυστικό», ενώ τόσο στο χωριό όσο και στο σπίτι των εγγονών επικρατεί αναβρασμός για το αν οι δυο πλευρές θα δεχτούν να αγωνιστούν. Ο Παναγής, όμως, δεν συμμετέχει, καθώς έχει πάρει μια απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα! Την ίδια ώρα, ο Λουκάς βάζει σε εφαρμογή το Plan b…Τετάρτη 6 Ιανουαρίου
Eπεισόδιο 56ο Ο Παναγής απογοητευμένος, πικραμένος και θυμωμένος, διώχνει την Κατερίνα από το Δασαρχείο. Το τέλος της σύντομης σχέσης τους πληγώνει και τους δύο βαθιά. Η Μυρτώ και ο Λουκάς, το αχτύπητο δίδυμο της ίντριγκας, βάζει μπρος τα σατανικά σχέδιά του και η Κατερίνα, δυστυχώς, πέφτει στην καλοστημένη παγίδα που της έχουν στήσει… Τζώρτζης και Χρύσα ετοιμάζονται, επιτέλους, για το ραντεβού τους. Υπάρχει αγωνία εκατέρωθεν.


ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-56-1
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-56-2
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-56-3

Από την πλευρά του Τζώρτζη, όμως, είναι κομμάτι μεγαλύτερη, μιας και πρέπει να καταφέρει στο ραντεβού να μιλάει σαν τον Θοδωρή! Μια λάθος κίνηση του Τζώρτζη, την τελευταία στιγμή, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα! Ο Στάθης πηγαίνει στο συμβούλιο, με σκοπό να ανακοινώσει την απόφαση να μη συμμετάσχουν οι Κυριαζήδες στους αγώνες. Τελικά όμως, όταν βρεθεί εκεί, όχι μόνο δέχεται, άλλα αυξάνει και το έπαθλο. Η ανευθυνότητά του σοκάρει τη Φωτεινή και κάνει έξαλλη τη Μυρτώ. Ο Παναγής δέχεται μια επίσκεψη από το… παρελθόν του.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου
Eπεισόδιο 57ο Οι προπονήσεις για τους αγώνες μόλις ξεκίνησαν. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει ένα ταλέντο στον Τζώρτζη, γιατί δεν γίνεται να είναι άχρηστος σε όλα, ενώ η Μάρμω αποκαλύπτει στην Κατερίνα το μυστικό αγώνισμα των Πλατανιωτών, γίνεται ο φύλακας άγγελός της, αλλά και η αυστηρή προπονήτριά της.
Το Δασαρχείο επισκέπτεται η Μαργαρίτα, ένα κορίτσι από το πρόσφατο παρελθόν του Παναγή, η οποία τον γλυκοκοιτάζει. Κι ενώ προσπαθεί να τον σαγηνεύσει, ξαφνικά λιποθυμάει. Ούτε ο Λουκάς, όμως, είναι καλά. Το αυτοάνοσο, από το οποίο λέει ότι πάσχει, αρχίζει να προκαλεί τρομερά συμπτώματα, τόσο βαριά που γεμίζουν τύψεις την Κατερίνα και διστάζει να του ζητήσει να χωρίσουν.
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-57-1
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-57-2
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-57-3Η Μυρτώ γνωρίζεται με τον Ηλία και πάνω στην κουβέντα τού αποκαλύπτει ότι ήρθε στον Πλάτανο, με σκοπό να αγοράσει το μπακάλικο του χωριού… για ένα κομμάτι ψωμί. Ο Ηλίας, όμως, δεν της αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και τα πράγματα μεταξύ τους περιπλέκονται. Η Κατερίνα θα πιάσει τον Παναγή και τη Μαργαρίτα σε μια τρυφερή στιγμή. Είναι, άραγε, σύμπτωση αυτή η συνάντηση ή είναι μέρος ενός καλά στημένου σχεδίου;

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου
Eπεισόδιο 58ο Η Κατερίνα βλέπει τη Μαργαρίτα στο Δασαρχείο και υποψιάζεται ότι ο Παναγής την πρόδωσε. Ο Λουκάς χαίρεται που όλα πάνε πρίμα και συνεχίζει να συνωμοτεί με τη Μαργαρίτα. Έξαλλοι ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη ζητάνε από τον Κανέλλο να συλλάβει τον προδότη Ηλία, που συνωμοτεί εναντίον τους με τη Μυρτώ.


ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-58-1
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-58-2
ΧΜΤΠ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-58-3

Όλο το χωριό βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για τους αγώνες των εγγονιών με τον Πλάτανο και ο Στάθης συνεχίζει πωρωμένος να προπονεί τα δύο αγόρια. Η Φιλιώ μαθαίνει για τη Μαργαρίτα κι είναι τρισευτυχισμένη, μιας και πιστεύει ότι ο γιος της βρήκε κορίτσι. Ο Ηλίας εξηγεί στους δικούς του ότι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση με τη Μυρτώ, αλλά ούτε ο ίδιος το πιστεύει, μιας και η Μυρτώ τον έχει συνεπάρει… Μια παρεξήγηση, όμως, θα σταθεί η αφορμή να μάθει η Μυρτώ ότι ο Ηλίας τής έχει συστηθεί με ψεύτικη ταυτότητα… και ποιος είδε τη Μυρτώ και δεν τη φοβήθηκε!

PLATANOS_instagram_post


Η σειρά μεταδίδεται καθημερινά, σε επανάληψη, στις 14:00.
Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή της στην ΕΡΤ1.Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό lockdown από σήμερα: Όλα τα μέτρα που ισχύουν

«Καμπανάκι» Λινού: Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση στην Αττική

Νέα τραγωδία στα Χανιά: Την βρήκε νεκρή ο σύζυγός της έξω από το σπίτι τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης