J2US: Το κοινό απαιτεί ντουέτο Βίσση με Βανδή

J2US: Το κοινό απαιτεί ντουέτο Βίσση με Βανδή

Ο Κοκλώνης έρχεται με Βίσση στον μεγάλο τελικό στις 26/12

vissi_vandi-1
Από τη μία η Καίτη Γαρμπή που έφερε τα μπουζούκια στο σπίτι μας και γέμισε το twitter «παραγγελιές» για τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και από την άλλη ο Ανδρέας Μικρούτσικος που συγκίνησε τους τηλεθεατές όταν εμφανίστηκε στο J2US και με την ιδιότητα του τραγουδιστή, χθες το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης με τους καλεσμένους του στο σόου έβαλε φωτιές στα social medial.

Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Η Σοφία Βόσσου, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Just The 2 Of Us για να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Μικρούτσικο, που παραμένει πάντα οικογένειά της, ενώ μαζί τραγούδησαν on air «Το Φιλαράκι», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο κοινό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7x41zqjc65l-sf)


Μάλιστα, ενώ οι τηλεθεατές τουίταραν ασταμ’ατητα πως το Just The 2 Of Us πηγαίνει πολύ στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Νίκος Κοκλώνης του έκανε ζωντανά πρόταση να συνεργαστούν, προτείνοντάς του να μπει στην οικογένεια της εταιρείας παραγωγής του, Barking Well.
Highlight της βραδιάς και η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτοντας μάλιστα μια παλιά ιστορία για τον Διονύση Σχοινά, σύζυγο σήμερα της Καίτης, από το μακρινό 1993, όταν οι δυο τους έκαναν φωνητικά στη Γαρμπή.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7x2caz0mf9t-sf)


«Θα πω μια ιστορία… ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα.  Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της, ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγαμε ‘μα που είναι;’. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει «τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;» Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά», διηγήθηκε η Δέσποινα, προκαλώντας νέο κύμα σχολίων στα social media.

Με το κοινό να απαιτεί κι άλλο «Γούτσου Γούτσου» -το νέο Χριστουγενιάτικο τραγούδι του- από τον Νίκο Κοκλώνη και τα ζευγάρια να δίνουν… ρεσιτάλ ερμηνείας σε 80s τραγούδια, το #J2US ήταν όχι μόνο νο1 trend στην Ελλάδα, αλλά έφτασε και στο νο16 παγκοσμίως, με περισσότερα από 64.000 tweets.

Mετά το χθεσινό επεισόδιο, το φιλανθρωπικό σόου που φέτος στηρίζει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ και του Γηροκομείου Αθηνών, ετοιμάζεται για back to back ημιτελικό και τελικό, στις 25 και 26 Δεκέμβρη, με την Άννα Βίσση καλεσμένη στον μεγάλο τελικό και το κοινό να απαιτεί ντουέτο με Βανδή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης