Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην παίκτρια του MasterChef είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της - «Είμαι πολύ θυμωμένη μαζί της»

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην παίκτρια του MasterChef είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της - «Είμαι πολύ θυμωμένη μαζί της»

«Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια» αποκάλυψε η vegan πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής

Alexandraki-Georgiou-1280x720
Σε διάσταση βρίσκεται το ζευγάρι που έγινε γνωστό μέσω του MasteChef 4 , όπως αποκάλυψε η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής Ντέμη Γεωργίου για τη σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot. και εξήγησε μεταξύ άλλων: «Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το δουλεύω εγώ έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Η Άλκηστις ασχολείται πιο πολύ με τα social media και τα γλυκά. Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί, πρέπει να είσαι πολύ αυταρχικός και πολύ bossy.

Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί και είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω εμπόδιο.

Η αλήθεια είναι ότι με συμπεριλαμβάνει στα πάντα, μου λέει ‘’Έλα εδώ να δεις τι ωραία που είναι, θα κάνεις καριέρα’’. Μου το είπε σε μια φάση της ζωής μου που έχω πολλά να κάνω, δεν είναι έτσι άντε να σηκωθώ να φύγω στην Αγγλία».


Επιπλέον η Ντέμη Γεωργίου δεν έκρυψε τον θυμό της για την νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία… ένα σάκο του μποξ… Έχω κι εγώ συναισθήματα. Τι να κάνω;» ανέφερε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης