MasterChef: Η Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της

MasterChef: Η Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της

«Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα, συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω όλη αυτή την εγκατάλειψη»  εξομολογείται η πρώην παίκτρια του MasterChef

ντεμ
Η Ντέμη Γεωργίου πρώην πάικτρια του MasterChef βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό της Άλκηστις Αλεξανδράτου όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή Pop Up του Alpha.

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει με χωρισμός, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο, μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση αλλά νομίζω πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω. Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή. Με την παρότρυνσή της να μπω στο MasterChef, θα έπρεπε λίγο να έχει δει τι γίνεται πίσω από όλο αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα.

Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα, συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω όλη αυτή την εγκατάλειψη. Αλλά κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός για καλό είναι νομίζω και όλα καλά θα πάνε. Λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, μιλάμε 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ… όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι με έναν άνθρωπο 9 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ξέρω αυτό πόσο μπορεί να κρατήσει» αποκάλυψε η Ντέμη Γεωργίου.

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια, και παντρεμένες από τον προηγούμενο χρόνο. Η Άλκηστις Αλεξανδράτου επίσης σεφ, έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη κι ένα γιο που είναι στην εφηβεία. Η ερωτική έλξη που ένιωθε η Άλκηστις για την κατά 2 χρόνια μικρότερη παιδική της φίλη Ντέμη, όταν ήταν μικρές, ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κατανοήσει στην αρχή.

Τα δύο κορίτσια μεγαλώνοντας χάθηκαν. Η Άλκηστις παντρεύτηκε, δημιούργησε οικογένεια, έγινε μητέρα, μέχρι που ξανασυνάντησε τον παιδικό της έρωτα και αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της. Κόντρα στους γονείς της και τον πρώην σύζυγό της, με ένταση και διαφωνίες, επέλεξε να ζήσει μαζί με την Ντέμη.

Οι δύο γυναίκες προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης πριν από έναν χρόνο, εξωθώντας στα άκρα τις σχέσεις της Άλκηστις με τους γονείς της που δεν ήθελαν να το δεχτούν, αλλά και με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο:

Η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef σε διάσταση με τη σύζυγό της Άλκηστη Αλεξανδράτου
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Άφαντος ακόμα ο Παππάς - «Ήταν υπό επιτήρηση αλλά κατάφερε να μην συλληφθεί» λέει ο δικηγόρος του

Τι αλλάζει από σήμερα στον επιδημιολογικό χάρτη - Ανησυχία για Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Προκλητική και αμετανόητη η οικογένεια Μιχαλολιάκου - Σόου και ύβρεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης