Σοφία Χέλκβιστ: Από το ριάλιτι στο παλάτι

Σοφία Χέλκβιστ: Από το ριάλιτι στο παλάτι

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας δεν είναι συνηθισμένο μοντέλο γυναίκας. Ελεύθερη, ανεξάρτητη, πικάντικη, βγήκε από ένα ριάλιτι και μπήκε στη βασιλική οικογένεια για να μείνει. Το exit της Μέγκαν γίνεται exist για την 36χρονη Σοφία

xelkvist34
Σε αντίθεση με τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το Στέμμα στη Σουηδία μοιάζει αρκετά σκληραγωγημένο στην εισβολή κοινών θνητών στους κόλπους του. Ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ’ πάντρεψε τη διάδοχο του θρόνου Βικτόρια με τον προσωπικό της γυμναστή, την άλλη του κόρη, πριγκίπισσα Μαγδαληνή, με έναν Βρετανό επιχειρηματία και τον μονάκριβό του και 4ο στη διαδοχή του θρόνου Καρλ Φίλιπ με ένα μοντέλο εσωρούχων και παίκτρια ριάλιτι, τη Σοφία Χέλκβιστ. Το περίεργο είναι ότι οι γάμοι των τέκνων του καλά κρατούν και κανένα… exit δεν μοιάζει να απειλεί τον σουηδικό θρόνο.

Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη πριγκίπισσα, πλέον και δούκισσα του Βέρμλαντ Σοφία, μιλώντας στο σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο TV4, το οποίο κατά καιρούς έχει ασκήσει δριμεία κριτική στο Παλάτι, για το ντοκιμαντέρ «Princess Sofia: Project Playground», ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψει το παλάτι σχεδιάζοντας κάτι αντίστοιχο με το Megxit. Και μόνο η ερώτηση προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, ενώ η σιωπή κάποιων νανοσέκοντ της πριγκίπισσας έγινε θέμα εμβριθών αναλύσεων. Τι και αν η πριγκίπισσα, που εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε ιδιωτικό ταξίδι στη Νότια Αφρική, απάντησε «όχι, όχι στ’ αλήθεια.
Θεωρώ πως κατάφερα να βρω την ιδανική ισορροπία μετά από κάποια θυελλώδη χρόνια και πλέον βρίσκω πως είναι τεράστιο πλεονέκτημα το να μπορώ να στέκομαι και στους δύο κόσμους».
Είχε δώσει ήδη λαβή για εικασίες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης