H μάχη στην τηλεθέαση καλά κρατεί: Τι έκανε η «πρώτη» του Bachelor, τα δελτία και το Big Brother

H μάχη στην τηλεθέαση καλά κρατεί: Τι έκανε η «πρώτη» του Bachelor, τα δελτία και το Big Brother

Δείτε αναλυτικά με αριθμούς την τηλεθέαση που σημείωσαν όλες οι εκπομπές

the_bachelor
H τράπουλα στον πίνακα της τηλεθέασης αν και είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα μοιράζεται και η πρωτιά αλλάζει διαρκώς χέρια. Η επικαιρότητα είναι πλούσια και οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν ριχτεί για τα καλά στη μάχη.

Η ψυχαγωγία και η Μελέτη

Στην πρωινή ζώνη λοιπόν χθες Πέμπτη η Ελεονώρα Μελέτη ξανακέρδισε το χαμένο έδαφος όμως την πρωτιά στο δυναμικό κοινό πήρε η «Φωλιά των Κου Κου» με το δίδυμο Καραβάτου – Κατσούλη. Οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ που φαίνεται να ταιριάζουν γάντι μεταξύ τους καθώς σημείωσαν στο γενικό σύνολο 22,9% ενώ η μαγειρική φαίνεται να ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό καθώς το «Ώρα για φαγητό» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο γενικό σύνολο έφτασε το 21,1%.

Αναλυτικά η τελεθέαση διαμορφώθηκε ως εξής:

Στο δυναμικό κοινό η «Φωλιά των Κου Κου» στην πρώτη θέση με 17,1% ακολούθησαν: Ώρα για Μελέτη με 16,7%, Αταίριαστοι με 16,4%, Αλήθειες με τη Ζήνα 14,5%, Ώρα για φαγητό με 11,9%, Το Πρωινό με 10,3%, Love It με 9,9%, Καλοκαίρι not με 6,4% και Επικοινωνία με 4,3%.

Οι Αταίριαστοι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς στο γενικό σύνολο σημείωσαν εντυπωσιακά ποσοστά, πάνω από 20%.

Αναλυτικά η πίτα στο γενικό σύνολο μοιράστηκε ως εξής: Αταίριαστοι 22,9%, Ώρα για φαγητό 21,1%, Αλήθειες με τη Ζήνα – 12,9%, Ώρα για Μελέτη – 11%, Στη φωλιά των Κου Κου – 10,9%, Love It – 10,7%, Το Πρωινό – 10,6%, Καλοκαίρι not – 6,2%, Επικοινωνία – 6,9.


Το κοινό βάζει «Χ» στην πρωινή ενημέρωση

Φαίνεται πως η ανάγκη του τηλεοπτικού κοινού για πρωινή ενημέρωση έχει ατονίσει καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο στο σύνολο. Εξαίρεση η εκπομπή «Σήμερα» που κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην τηλεθέαση και στο σύνολο και στο δυναμικό. Κατά τ’ άλλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τη δεύτερη θέση στις ηλικίες 18-54 και αντίστοιχα κινήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στο γενικό.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

Κλείσιμο
Στο δυναμικό κοινό: Σήμερα – 15,5%, Happy Day – 12,9%, Καλημέρα Ελλάδα – 11,4%, Κοινωνία Ώρα Mega – 9,9%, Ώρα Ελλάδος – 8%, Από τις έξι – 6,1%
Στο γενικό: Σήμερα – 24,5%, Καλημέρα Ελλάδα – 15,8%, Κοινωνία Ώρα Mega – 9,8%, Happy Day – 8,6%, Από τις έξι – 8,6%, Ώρα Ελλάδος – 7,7%.

Ποιος πήρε την πρωτιά στα δελτία ειδήσεων;

Στην ενημέρωση τα σκήπτρα κρατά ο ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη καθώς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τερμάτισε στην πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο. Έτσι λοιπόν τα «Νέα του ΣΚΑΪ» στο σύνολο κατέγραψαν 21,7% και 15,5 στο σύνολο.

Δείτε τα ποσοστά των υπόλοιπών καναλιών στον πίνακα
Deltia_Eidiseon_Tiletheasi


Χαμός στην prime time με Bachelor, 8 Λέξεις και Big Brother

H μάχη στην καυτή ζώνη του prime time άναψε για τα καλά καθώς στο παιχνίδι μπήκε και το πολυαναμενόμενο «Bachelor» το οποίο κόντραρε στα ίσα τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Οι «8 Λέξεις» σημείωσαν 22% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασαν μέχρι και στο 25,5%. Στο δυναμικό κοινό (18-54) το σίριαλ του ΣΚΑΙ κυμάνθηκε σε πιο χαμηλά νούμερα, σημειώνοντας μέσο όρο 16,1%.

Η ώρα της αποχώρησης! | The Bachelor


Το Bachelor του Alpha, στο πρώτο του επεισόδιο, σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα, με το γενικό σύνολο να βρίσκεται στο 16%. Στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ανέβηκε στο 19,6%, ενώ το υψηλότερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν το 23,4%.

Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, και το Big Brother, το οποίο κρατάει τα ηνία μέχρι στιγμής στη late night ζώνη. Χθες ο Μεγάλος Αδελφός είχε μέσο όρο 24,7% στο γενικό σύνολο και 26,7% στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικά η τηλεθέαση στην prime time διαμορφώθηκε ως εξής

Prime_Time_Tiletheasi

Ειδήσεις σήμερα:

Netflix - Cuties: Χαμός με το νέο φιλμ που φέρεται να «προσδίδει σεξουαλικά χαρακτηριστικά» σε παιδιά

The Bachelor: Ποιες είναι οι 18 που συνεχίζουν - Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «έκοψε» τις πρώτες δύο (βίντεο)

Παρίσι: Βρετανίδα φοιτήτρια «έφαγε πόρτα» σε μουσείο λόγω του μπούστου της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης