Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μπορώ να υποστηρίξω το περιεχόμενο που κάποτε υπηρετούσα

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μπορώ να υποστηρίξω το περιεχόμενο που κάποτε υπηρετούσα

Η έμπειρη παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την αυριανή της πρεμιέρα

Meleti_New
Η «Ωρα για Μελέτη» έφτασε και από την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, η έμπειρη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 11.00 στον Alpha

Η πιο ανταγωνιστική ζώνη στην τηλεόραση είναι η πρωινή. Πώς νιώθεις;
«Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο καθημερινό, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Εχω να κάνω καθημερινό από το 2014. Μου φαίνεται σαν χθες που σταμάτησα τις πρωινές εκπομπές όμως είναι γεγονός, ότι μέσα μου έχουν γίνει πολλές ζυμώσεις και είμαι πολύ συνειδητοποιημένη για το τι θέλουμε να παρουσιάσουμε αλλά και γιατί πηγαίνω σε μια ζώνη, που την αγαπώ πολύ και που θα έχει και τόσο ανταγωνισμό. Εμένα μου αρέσει που θα έχει τόση ποικιλία. Από τη μία έχω τρομερό άγχος και από την άλλη τρομερό ενθουσιασμό. Προβληματίζομαι, δεν σου κρύβω, για όλο αυτό, γιατί εμείς πάμε να πειραματιστούμε, πάμε να κάνουμε μία πρόταση η οποία θα είναι άκρως εναλλακτική σε σχέση με ο,τιδήποτε θα βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στον αέρα. Απέναντι και στις ενημερωτικές και στις ψυχαγωγικές εκπομπές και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι ο τηλεθεατής όταν γυρίσει σ’ εμάς, θα πρέπει να δει κάτι που δεν έχει δει απέναντι. Αυτό απαιτεί να μην λάβεις υπόψη σου μεγάλο φάσμα θεματολογίας που στην τηλεόραση θεωρείται «σιγουράκι».

Ώρα για Μελέτη, με την Ελεονώρα Μελέτη – Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha #oragiameleti #alphatv


Είναι προσωπική σου ανάγκη ή ανάγκη της εποχής και της τηλεοπτικής συνθήκης;
«Νομίζω και τα δύο. Ειδικά μετά τα τελευταία έξι χρόνια όπου έκανα αυτό που πραγματικά ήθελα στην τηλεόραση, με όποιο κόστος μπορεί να είχε αυτό, νομίζω ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω περιεχόμενο, που κάποτε υπηρετούσα ακόμη και με επιτυχία. Θέλω να νιώσω πιο άνετα ως παρουσιάστρια και θέλω να υποδεχτώ τον κόσμο σε ένα περιεχόμενο, το οποίο θα με ικανοποιεί κι εμένα. Συνεχώς ακούμε ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί, το κοινό παραπονιέται, οι κριτικοί χρεώνουν απουσία πρωτότυπης παραγωγής. Όλα αυτά με έκαναν να νιώσω, ότι υπάρχει χώρος για να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Δεν κυνηγάμε το πρόσωπο, τον καλεσμένο, θα είμαστε πολύ απλοί και πολύ αληθινοί. Ο βασικός πυλώνας και ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο κόσμος, ο τηλεθεατής».

Άρα θα είναι διαδραστική η εκπομπή;
«Οποια εκπομπή σήμερα και με τα κοινωνικά δίκτυα στην διάθεσή της δεν είναι διαδραστική, κάνει κακό στην εικόνα της. Σαφώς και θα είναι και θα κάνει όντως τον τηλεθεατή πρωταγωνιστή. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που έχει να πει κάτι έξυπνο , που έχει να δείξει κάτι διαφορετικό. Δεν θα ανακυκλωνόμαστε ούτε θα κάνουμε αναπαραγωγή όσων είναι γύρω μας».

Meleti


Η σχέση σου με τον Νίκο Μάνεση ποια θα είναι;
«Όταν τον γνώρισα ενθουσιάστηκα γιατί αν δεν τον έχεις συναντήσει δεν μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι. Εχει αστείρευτο χιούμορ, κρύβει μέσα του ένα παιδί, ξέρει καλή τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την τηλεόραση που θέλω να βλέπω ή θέλω να κάνω. Θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτή την εκπομπή και όταν έμαθα ότι ανέλαβε την εκπομπή ενθουσιάστηκα. Είμαστε κεφάτοι και δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Δεν έχω ερωτηματικά και ανασφάλειες για τη συνεργασία με τον Νίκο και με τους ανθρώπους της ομάδας του».

Τι σε φοβίζει πιο πολύ;
«Όταν πας σε ένα πόλεμο δίχως τα «κοινόχρηστα όπλα» και πας στο μέτωπο με την πεποίθηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον «αντίπαλο» με άλλα μέσα, λιγότερο επιθετικά, έχεις πάντα μέσα σου την ανασφάλεια, για το πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό αν δεν πάμε με τα «σιγουράκια». Όμως η τηλεόραση μπορεί να παράγει και όχι μόνο να αναπαράγει. Φυσικά είναι στη φύση μας η κλειδαρότρυπα και το κουτσομπολάκι οπότε θα δούμε».

Ειδήσεις σήμερα

Χαμός με την χθεσινή διαδικτυακή συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Αργεντινή: Τραγικός θάνατος για καθηγήτρια με κορωνοϊό - Πέθανε ενώ έκανε διάλεξη μέσω Zoom (βίντεο)

Εξαφάνιση ανηλίκου-Χαμόγελο του Παιδιού: Αγνοείται 13χρονος από τη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης