Γιατί το Bachelor είναι το show με τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στον κόσμο

Γιατί το Bachelor είναι το show με τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στον κόσμο

Το «Βachelor» είναι ένα show το οποίο βασίζει το περιεχόμενό του σε ένα συναίσθημα και μια κατάσταση που όλοι μας ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε

Παναγιωτης_Βασιλακος
To Bachelor έρχεται στον Alpha την Πέμπτη στις 22.00 και ήδη το πολυαναμενόμενο show συζητιέται παντού, παρόλο που έχουμε δει ένα μόνο – πολύ δυνατό - trailer με όλα όσα έρχονται.

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή που προβάλλεται σε περισσότερες από 30 χώρες καταφέρνει να μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον σε όποια γλώσσα κι αν δοκιμάζεται, όποιες κι αν είναι οι γεωγραφικές συντεταγμένες της έπαυλης που γεννιέται η αγάπη του διάσημου, παγκόσμιου «Εργένη». Πώς καταφέρνει άραγε ένα τηλεοπτικό προϊόν να έχει τόσο δεδομένη την επιτυχία του και να εγείρει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών διεθνώς;

Το «Βachelor» είναι ένα show το οποίο βασίζει το περιεχόμενό του σε ένα συναίσθημα και μια κατάσταση που όλοι μας ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε σε κάποια φάση της ζωής μας: τον έρωτα. Μια απλή γνωριμία, το άγχος του πώς θα συνεχιστεί, το πώς νιώθουμε όταν βλέπουμε τον άνθρωπο που ποθούμε, η έλξη, το ενδιαφέρον, η ανησυχία του τι μπορεί να νιώθει ο άλλος, η αγάπη και (γιατί όχι;) ο γάμος. Το τηλεοπτικό κοινό ταυτίζεται με τα γνώριμα συναισθήματα που βλέπει να παίρνουν σάρκα και οστά στην οθόνη του, ενώ παράλληλα βάζει τον εαυτό του στη θέση των πρωταγωνιστών του show. Το εθιστικό αποτέλεσμα των επεισοδίων που θα δούμε στο «Τhe Bachelor», οφείλεται κατά κύριο λόγο στους αληθινούς χαρακτήρες των πρωταγωνιστών και στα κίνητρα των κινήσεων και των πράξεών τους, τα οποία περιστρέφονται γύρω από την αγάπη. Έτσι το κοινό παρακολουθεί το show κάθε εβδομάδα με αγωνία, και αναμένει τις εξελίξεις με ανυπομονησία και αμείωτο ενδιαφέρον.

Ταυτόχρονα η εικόνα που φτάνει στους δέκτες των τηλεθεατών, είναι μαγική. Οι τοποθεσίες των ραντεβού, το υπερπολυτελές σπίτι που μένουν οι γυναίκες, αλλά και οι δοκιμασίες, είναι κινηματογραφικού βεληνεκούς και απέχουν κατά πολύ από την τηλεόραση που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ως τώρα.

Δείτε το βίντεο:

The Bachelor | Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha #TheBachelorGR #alphatv
Κλείσιμο


Τα ραντεβού είναι αυτό που θα λέγαμε «το τέλειο ραντεβού» και μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι. Ο Bachelor οργανώνει τις πιο ονειρεμένες συναντήσεις, έχοντας κάθε φορά στο μυαλό του τη γυναίκα που θέλει να συναντήσει, ώστε να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να τους μείνουν αξέχαστες οι στιγμές που θα περάσουν μαζί. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος σε όλα τα επεισόδια και αυτό είναι κάτι που λατρεύουν οι τηλεθεατές, ειδικά εκείνοι που ονειρεύονται να μπορούσαν να ζήσουν κάτι ανάλογο με την εμπειρία που προσφέρει το «The Bachelor», στην πραγματική τους ζωή.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα όμως που συμβαίνει όσο προχωρούν τα επεισόδια, είναι η εξέλιξη και πολλές φορές η απόλυτη αντιστροφή των συναισθημάτων των πρωταγωνιστών του show. Εκεί που όλοι νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι αυτές που βιώνουν περισσότερο την αγωνία και την λαχτάρα της διεκδίκησης, αυτός που καταλήγει να είναι παγιδευμένος και αντιμέτωπος με τα μεγαλύτερα και τα ουσιαστικότερα διλήμματα, είναι ο Bachelor. Με το πέρας των επεισοδίων, των ραντεβού, του κοινού χρόνου και των εμπειριών, ο Bachelor δένεται με περισσότερες γυναίκες από αυτές που με την πρώτη εντύπωση είχε φανταστεί. Δεν έχει πλέον τον πρώτο λόγο καθώς κάθε κίνηση και απόφαση του είναι ενάντια στην καρδιά  και στα συναισθήματα του. Οι γυναίκες του πετάνε το μπαλάκι και αυτός πασχίζει για  την σωστή επιλογή που κάθε φορά δυσκολεύει όλο και περισσότερο και τον φέρνει αντιμέτωπο με όσα έχει ζήσει και πει με τις γυναίκες που ερωτεύεται. Μπορεί εκείνος να κάνει την επιλογή, αλλά οι γυναίκες τελικά κινούν τα νήματα και προσπαθούν να μπουν στην καρδιά του με κάθε τρόπο.

Τέλος, η επιτυχία του «The Bachelor» είναι αυταπόδεικτη και από τη συμμετοχή του κόσμου στα social media. Όλα όσα συμβαίνουν στο show, τα ρούχα, τα ραντεβού, οι ατάκες, αλλά και οι επιλογές του Bachelor γίνονται κάθε φορά αντικείμενο σχολιασμού στα social media, με τις Τελετές των Ρόδων να γίνονται #1 trend κάθε εβδομάδα.

«The Bachelor» πρεμιέρα αύριο Πέμπτη, στις 22.00 στον Alpha.Το show φαινόμενο είναι εδώ και θα σου κλέψει την καρδιά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης