Μπέλα Χαντίντ: Η εκρηκτική αντίδρασή της στη λογοκρισία των social media - «Δεν επιτρέπεται να είσαι Παλαιστίνιος στο instagram;»

Μπέλα Χαντίντ: Η εκρηκτική αντίδρασή της στη λογοκρισία των social media - «Δεν επιτρέπεται να είσαι Παλαιστίνιος στο instagram;»

Το 23χρονο διάσημο μοντέλο από την Αμερική, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, έχει πολλές φορές διαδηλώσει την αλληλεγγύη υπέρ της πατρίδας της

bellah_hadid
Η ανάρτηση ενός instastory στον λογαριασμό της στο instagram και η αυτόματη διαγραφή του από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, έκανε τη Μπέλα Χαντίντ να ενώσει για μία ακόμη φορά τη φωνή της για τον αγώνα της Παλαιστίνης.

Το διάσημο μοντέλο κοινοποίησε σε instastory μία φωτογραφία με το αμερικάνικο διαβατήριο του πατέρα της, όπου αναγράφεται ότι έχει γεννηθεί στην Παλαιστίνη δηλώνοντας περήφανη για την καταγωγή της. Η συγκεκριμένη δημοσίευση διαγράφηκε από το instagram, στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει για την προληπτική απόρριψη αμφιλεγόμενων λέξεων που προκαλούν εκφοβισμό, παρενόχληση ή έχουν σχέση με άλλου είδους ευαίσθητο περιεχόμενο.

Η Μπέλα Χαντίντ εξοργισμένη, συνέχισε με επόμενες αναρτήσεις της, διεκδικώντας το δικαίωμά της να είναι περήφανη για την παλαιστινιακή καταγωγή της.

hadid-2-750x1353

Απευθυνόμενη προς το Instagram, αναρωτήθηκε «ποιο ακριβώς σημείο, ότι είμαι περήφανη για τον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μου, θεωρείς εκφοβιστικό, παρενοχλητικό, σκληρό ή πορνογραφικό;.
Δεν μας επιτρέπετε να είμαστε Παλαιστίνιοι στο Instagram; Αυτό είναι για μένα bullying. Δεν μπορείτε να διαγράφετε μία ολόκληρη ιστορία με το να φιμώνετε τον κόσμο. Δεν λειτουργεί έτσι».



Μάλιστα, ανέβασε ξανά τη φωτογραφία με το διαβατήριο του πατέρα της αναφέροντας:
«Θέλετε να αλλάξει τον τόπο που γεννήθηκε για σας;»

Καταγραφη


Κλείσιμο
Και σε επόμενο story:
«Είμαι περήφανη που είμαι Παλαιστίνια. Ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει από πού κατάγεται η μητέρα και ο πατέρας του σήμερα. Υπενθυμίστε τους πόσο περήφανοι είστε για την καταγωγή σας».
hadid-750x1339


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Father’s Day Baba. You make me laugh more than anyone in the world! Thank you for my big sisters and baby brother. We love you💚@mohamedhadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις



Δείτε βίντεο: Μπέλα Χαντίντ: Η εκρηκτική αντίδρασή της στη λογοκρισία των social media - «Δεν επιτρέπεται να είσαι Παλαιστίνιος στο instagram;»
Μπέλα Χαντίντ: Η εκρηκτική αντίδρασή της στη λογοκρισία των social media


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τη Ριζούπολη

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Η ΕΠΟ έκανε το θαύμα της και όρισε τη Ριζούπολη ως έδρα του τελικού

Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία: Πάει την υπόθεση Κακλαμανάκη στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης