Χριστίνα Παππά: Στο προσκέφαλο της μητέρας της στο νοσοκομείο

Χριστίνα Παππά: Στο προσκέφαλο της μητέρας της στο νοσοκομείο

Η ηθοποιός επέστρεψε εκτάκτως από τη Μύκονο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά  

παππα-2-1280x720
Με μία ανάρτησή της στο instagram, η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μία σημερινή φωτογραφία της πλάι στη μητέρα της Νικολέτα που νοσηλεύεται.
«Μάνα είναι μόνο μια!! Ότι και να μου κάνει, όσο κι αν μαλώνω, χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί! Μανούλα μου σ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου! Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Ασκληπιείο την διεύθυνση τον καταπληκτικό γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γώγο την αναισθησιολόγο Μαρία Ράχη και όλες τις νοσοκόμες! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνέπεια την προσοχή, όλα!!» σχολίασε στην ανάρτησή της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μάνα είναι μόνο μια !! Ότι κ να μου κάνει , όσο κ αν μαλώνω , χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί ! Μανούλα μου σ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου ! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Ασκληπειο την διεύθυνση τον καταπληκτικό γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γωγω την αναισθησιολόγο Μαρια Ράχη κ όλες τις νοσοκόμες ! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνέπεια την προσοχή , όλα !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης