Αλεξάντερ Ρίμπακ: «Όταν κέρδισα στη Eurovision ξεκίνησα τα αντικαταθλιπτικά»

Αλεξάντερ Ρίμπακ: «Όταν κέρδισα στη Eurovision ξεκίνησα τα αντικαταθλιπτικά»

Ο 34χρονος σήμερα Νορβηγός νικητής του Διαγωνισμού Τραγουδιού του 2009 μίλησε για την 11χρονη εξάρτησή του από τα χάπια

Alexander-Rybak-Eurovision-2009-Moscow
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Πένυ Καβέτσου μίλησε μέσω skype ο Αλεξάντερ Ρίμπακ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε μέσω facebook τον επί 11 χρόνια εθισμό του στα χάπια.

Ο Νορβηγός νικητής της Eurovision 2009 εξομολογήθηκε για τη μεγάλη περιπέτειά του: «Όταν κέρδισα στην Eurovision, μου ήταν πολύ δύσκολο να χαλαρώσω και να κοιμάμαι, οπότε ξεκίνησα να παίρνω αντικαταθλιπτικά και μετά αύξησα τη δόση. Το σώμα μου αρρώσταινε καθημερινά. Το βράδυ έπαιρνα τα υπνωτικά και κοιμόμουν, μα την επόμενη μέρα που έφευγε η επήρεια δεν μπορούσα να ανασάνω, να φάω ακόμα και να σκεφτώ. Εδώ και πέντε μήνες βρίσκομαι σε αποτοξίνωση και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα».
 

Και συνεχίζοντας: «Επειδή τα έχεις όλα συμβαίνει αυτό. Όταν εκπροσώπησα ξανά την Νορβηγία στη Eurovision το 2018 μου ήταν πολύ δύσκολο να χαμογελάω στη σκηνή, αφού όλα γύρω μου και στο μυαλό μου ήταν σκοτεινά. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω ξανά, όλος ο κόσμος γύρω μου και το άγχος, αλλά όταν είδα τους χορευτές μου και την ομάδα μου να χαμογελάνε και να περνάνε καλά, είπα στον εαυτό μου… ας το κάνουμε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης