Σοφία Βεργκάρα: H απίστευτη βίλα των 26 εκατ. δολαρίων που απέκτησε στο Λος Άντζελες

Σοφία Βεργκάρα: H απίστευτη βίλα των 26 εκατ. δολαρίων που απέκτησε στο Λος Άντζελες

Η δολοφονία του αδερφού της, τα κατεψυγμένα έμβρυα που παραμένουν στα αζήτητα και η αστεία προφορά που την έκανε διάσημη

vergara-villa
Έγινε διάσημη για τις πλούσιες καμπύλες της αλλά μετά το νέο της απόκτημα σε μία από τις πιο exclusive γειτονιές του Λος Άντζελες, η Σοφία Βεργκάρα έκανε σαφές ότι για εκείνη το μέγεθος μετράει.

Μαζί με τον σύζυγό της Τζο Μανγκανιέλο, η πρωταγωνίστρια της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας “Μοντέρνα Οικογένεια” έγινε μόλις γειτόνισσα με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Έντι Μέρφι, Ντένζελ Ουάσινγκτον και Μαρκ Γουόλμπεργκ, κάτοικοι επίσης του Beverly Park. Πρόκειται για ένα διαρκώς φυλασσόμενο συγκρότημα επαύλεων στους λόφους πάνω από το Μπέβερλι Χιλς, με τεράστια σιδερένια πύλη την οποία διασχίζουν αποκλειστικά οι ένοικοι και οι φιλοξενούμενοί τους με απόλυτα εξασφαλισμένη την ιδιωτικότητα.

29438168-8405605-Famous_owners_The_property_was_previously_owned_by_former_baseba-a-167_1591790426758
29438166-8405605-Keeping_fit_The_property_also_has_its_own_tennis_and_basketball_-a-168_1591790426762
29438182-8405605-image-a-46_1591780433536



Με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την Τοσκάνη, η Κολομβιανή σταρ δεν λυπήθηκε καθόλου τα 26 εκατομμύρια δολάρια που χρειάστηκε να καταβάλλει για να την αποκτήσει –όχι ότι θα της έλειπαν άλλωστε.
Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή και για την 47χρονη σταρ που έχει περάσει από ουκ ολίγες συμπληγάδες στον πολυτάραχο βίο της, ήρθε προφανώς η στιγμή να κάνει απόσβεση της δόξας και της επιτυχίας της.

Κλείσιμο
29438184-8405605-image-a-43_1591780420328
29438194-8405605-image-a-37_1591780388919
29438196-8405605-image-a-58_1591780467903




Μαζί με τον 43χρονο ηθοποιό σύζυγό της, που έγινε κυρίως γνωστός από το στριπτίζ του στη ταινία “Magic Mike” δίπλα στον Τσάνινγκ Τέιτουμ, η λατίνα σεξοβόμβα έχει βάλει σκοπό να απολαύσει τη ζωή της μετά το οριστικό αντίο που είπε στους παραγωγούς της “Μοντέρνας Οικογένειας”, δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή του παγκόσμιου τηλεοπτικού χιτ.
Στην έπαυλη μικρογραφία-τοπίου της Τοσκάνης που χτίστηκε το 1999, με πρώην ιδιοκτήτες τον αστέρα του μπέιζμπολ, Μπάρι Μποντς και πιο πρόσφατα τη δισεκατομμυριούχο Νταϊάνα Τσεν, το ζευγάρι έχει ένα σωρό δραστηριότητες να κάνει, αφού εκτός από περιπάτους στους αχανείς κήπους με ελαιόδεντρα και κάθε είδους τριμαρισμένα φυτά της Ιταλικής γης, έχουν στη διάθεσή τους γήπεδα τένις και μπάσκετ, αίθουσα προβολών, πισίνες και διάσπαρτα σαλόνια, πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνες και όλες τις ανέσεις στους εξωτερικούς χώρους με τους αρχαιοελληνικής τεχνοτροπίας κίονες.

29438174-8405605-image-a-50_1591780445471
29438170-8405605-image-a-47_1591780442588
29438192-8405605-image-a-55_1591780454844
29438190-8405605-image-a-54_1591780452303


6 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ποικίλα living rooms, κάθε μεγέθους και διακόσμησης, είναι όσα καταλαμβάνουν τον εσωτερικό χώρο του εντυπωσιακού οικήματος, ενώ σε ξεχωριστό διώροφο κτίριο βρίσκεται ο ξενώνας για τους καλεσμένους που “ξεμένουν” στο σπιτικό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Still at home🏡❤️ @joemanganiello @manologonzalezvergara @cdvergara 😷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις



Με σκόντο 4 εκατομμύρια δολάρια από τα αρχικά 30 που ζητούσε η δισεκατομμυριούχος πρώην ιδιοκτήτρια Νταϊάνα Τσεν που βγήκε εντούτοις ωφελημένη αφού το αγόρασε 23 εκατομμύρια, το ζευγάρι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ότι η ζωή είναι ωραία, διασχίζοντας τα πετρόχτιστα μονοπάτια δίπλα από τα σιντριβάνια και τους μαρμάρινους κίονες, ενώ το πολυάριθμο προσωπικό φροντίζει να πηγαινοέρχεται μεταξύ κουζίνας (εσωτερικής και εξωτερικής) και τραπεζαρίας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν κάθε επιθυμία της πιο ακριβοπληρωμένης σταρ της Αμερικανικής τηλεόρασης.

Μαρμάρινα πατώματα, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, επιτοίχια κηροπήγια, ξύλινες και γυάλινες πόρτες, μπαρ, τζάκια και τοιχογραφίες art deco αισθητικής είναι όσα αντικρίζει καθημερινά το δημοφιλές ζευγάρι του Χόλιγουντ που σχεδόν κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
Στο Nammos ιδιαίτερα στην Ψαρρού, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι αλλά και του Mykonos Live TV έχει καταγράψει κάθε κίνηση της φλογερής Λατίνας δίπλα στο σύζυγό της, με την ίδια να απαθανατίζεται άψογα μακιγιαρισμένη και χτενισμένη, με εμφάνιση υπερβολικά στυλιζαρισμένη, ακόμα και για τα πρότυπα της Ψαρρούς –όπου ούτως ή άλλως τα πολλά ρούχα μάλλον αφαιρούν παρά δίνουν πόντους. Πάντως όλοι είχαν να λένε για το πόσο προσιτή, χαμογελαστή και ευχάριστη ήταν με όσους επιχείρησαν να την προσεγγίσουν ακόμα και στις ιδιωτικές της στιγμές, πρόθυμη για δηλώσεις αλλά και για φωτογενείς πόζες.


Sofia Vergara at Mykonos   Και η λατίνα Sofia Vergara στη κοσμοπολίτικη Μύκονο!





Φέτος, όμως , είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για έχοντες και κατέχοντες αφού λόγω πανδημίας τα υπερατλαντικά σούρτα-φέρτα είναι εκτός από άσκοπα και επικίνδυνα, και το ελληνικό τρίπτυχο λίγο (σαμπανιζέ) κρασί, λίγο θάλασσα (στην Ψαρρού) και το αγόρι μου (μαζί με δεκάδες παπαράτσι) μπορεί να μετατεθεί για την επόμενη χρονιά.

Η για τέσσερις φορές υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες, με κασέ 500.000 δολαρίων για κάθε επεισόδιο της “Μοντέρνας Οικογένειας” είναι σύμφωνα με το Forbes η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός του 2019, με έσοδα 44,1 εκατομμύρια δολάρια. Σε όλα αυτά δεν υπολογίζονται οι συνεργασίες της με διάσημους Οίκους Μόδας και επιχειρήσεις όπως οι Dolce & Gabbanna και Walmart, ενώ μόλις πρόσφατα προστέθηκε στο δυναμικό του talent show «Αμερική έχεις ταλέντο», ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Καθόλου άσχημα για τη διάσημη σήμερα τηλεστάρ που κάποτε ήθελε να γίνει οδοντίατρος και χάρη στο πλούσιο στήθος της κατάφερε μέσω μόντελινγκ να γίνει αστέρας του Χόλιγουντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Two more days!!! @agt 🎉🎉 premieres this Tuesday at 8|7c 👏🏽👏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις



Δολοφονίες, ασθένειες, Baywatch και δυο κατεψυγμένα έμβρυα χωρίς κηδεμόνα

Κόρη ενός εκτροφέα βοοειδών και μιας νοικοκυράς, μεγαλωμένη σε μία σχετικά εύπορη οικογένεια με πέντε ακόμα παιδιά, γεννήθηκε στην Μπαρανκίγια, ένα λιμάνι στον Βορρά της Κολομβίας. Παντρεύτηκε μόλις στα 18 της με τον παιδικό της έρωτα, απέκτησαν μαζί ένα παιδί, τον Μανόλο, αλλά ο γάμος της διαλύθηκε γρήγορα. Επόμενος στόχος της να σπουδάσει οδοντιατρική στην Μποκοτά, έχοντας πάντα μαζί τον γιο της με τον οποίο έχουν σχέση λατρείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#tbt the 90’s🌴🌴I want to say Miami but I cant really remeber !🤪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις



Λίγο πριν πάρει το πτυχίο, παράτησε το πανεπιστήμιο για να επιλέξει τη νέα καριέρα που της προσφέρθηκε: εκείνης του μόντελινγκ. Ένας φωτογράφος που την είδε να περπατά στην Μπογκοτά ήταν εκείνος που της άλλαξε τον προσανατολισμό και σύντομα ήρθε το πρώτο διαφημιστικό σποτ σε καμπάνια της Pepsi.
Ακολούθησε η συμμετοχή της σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές που την έκαναν διάσημη στη Λατινική Αμερική, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής στη Σχολή όπου φοιτούσε και η Γκλόρια Εστέφαν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mi primito preferido😢 #17yearsagotoday💔#Raule

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις


Και κάπου εκεί, ήρθε το γεγονός που άλλαξε τη ζωή της αφού ο 27χρονος αδερφός της σε μια απόπειρα απαγωγής του, δολοφονήθηκε από τους αρπαγείς του.
Η Σοφία εγκατέλειψε την Μποκοτά για να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι, σε μια προσπάθεια να αλλάξει ζωή και να θέσει νέους στόχους στην καριέρα της, ξεπερνώντας τα όρια της Κολομβίας. Η ευκαιρία ήρθε με τη συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο του Baywatch, ενώ δύο χρόνια αργότερα έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στη ταινία Big Trouble με τους Τιμ Άλεν και Ρενέ Ρουσό.

Είναι η εποχή που η άνοδος της καριέρας της συμπίπτει με ένα ακόμα χτύπημα, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς. Της αφαίρεσαν τον αδένα, έκανε θεραπεία κι έκτοτε λαμβάνει διά βίου φαρμακευτική αγωγή, μία εμπειρία ιδιαίτερα επίπονη και τραυματική που όμως αντιμετώπισε με δύναμη, χωρίς να βάλει ούτε στιγμή φρένο στα κινηματογραφικά της όνειρα. Κάτι που της βγήκε σε καλό, αφού ο ρόλος της Γκλόρια στη σειρά Modern Family, ήταν συμπτωματικά φτιαγμένος για την ίδια. Η ιδιωματική, βαριά προφορά της στα αγγλικά, η εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και το στόρι που ήθελε την πρωταγωνίστρια γεννημένη στη Μπαρανκίγια, όπως η ίδια, την έχρισαν ιδανική πρωταγωνίστρια της πολυβραβευμένης σειράς και την ίδια πλέον διάσημη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I ❤️U my Modern Familyyyyy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις


Το 2012 αρραβωνιάζεται τον επιχειρηματία Νικ Λόουμπ με τον οποίο χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, με όχι και τόσο ομαλό τρόπο. Αντιθέτως. Έχοντας πάρει την απόφαση να γίνει ξανά μητέρα, κάτι που λόγω ηλικίας φαινόταν αρχικά δύσκολο, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει την οδό της επιστήμης με αμφότερους να υποβάλλονται σε θεραπεία γονιμότητας. Από αυτή προέκυψαν δύο έμβρυα, η Ιζαμπέλα και η Έμα που καταψύχθηκαν.
Όταν τελικά ήρθε ο χωρισμός του ζευγαριού το 2014, η Βεργκάρα έλαβε δικαστική κλήση με αποστολέα τον Λόουμπ που της διεμήνυε τα εξής: «Η Ιζαμπέλα και η Έμα επιθυμούν να παραδοθούν στον φυσικό τους πατέρα ο οποίος θα κινήσει τις διαδικασίες για να γεννηθούν». Οπως αργότερα εξήγησε η ίδια στα media, το ζευγάρι είχε από κοινού αποφασίσει, υπογράφοντας και ιδιωτικό συμφωνητικό, πως δεν θα έκαναν τίποτα με τα έμβρυα αν και οι δύο δεν είχαν από πριν συμφωνήσει για την απόψυξή τους. Δεδομένης της μέχρι σήμερα άρνησής της, το σίγουρο είναι ότι τα δύο έμβρυα παραμένουν σε συνθήκες “πολικές”.

Η ερωτική της ζωή ξανάνθισε μετά τη γνωριμία της με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015 στο πολυτελές ξενοδοχείο Breakers του Palm Beach της Φλόριντα. Στιγμιότυπα από τον γάμο της ανέβασε και η ίδια η Σοφία Βεργκάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού με τους ακολούθους της στα social media έχει μάλλον σχέση εξάρτησης και η ίδια φαίνεται να τα παίζει στα δάχτυλα.

sofia1-1

«Ήμουν η κλόουν της τάξης μου στο καθολικό σχολείο που πήγαινα, αλλά τότε δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσα να ζήσω από αυτό» έχει δηλώσει η Κολομβιανή σταρ με την αστεία προφορά στην οποία χρωστάει μία πετυχημένη τηλεοπτική καριέρα – κι ένα τεράστιο σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης