MEGA: Η αντίστροφη πάρτι για το μουσικό πάρτι με τις Μέλισσες ξεκίνησε

Μάστορας, Γαρμπή, Αδαμαντίδης, Μπάσης, Βασιλόπουλος (στο κλαρίνο) υπόσχονται μια βραδια γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια -Καλεσμένοι Πετρούνιας και Γουίλσον

melisses-sigrotima-sinaulia-mega
H αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πάρτι που θα κάνουν οι Μέλισσες στο MEGA έχει ξεκινήσει. Απόψε στις 11 του βράδυ ο frontman του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας, ο Θάνος Λάιτσας στην κιθάρα, ο Παύλος Καλτουρουμίδης στα πλήκτρα, ο Σπύρος Κουδούνης στα τύμπανα και ο Κώστας Μαυρογέννης στο μπάσο υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη από όλο το ρεπερτόριο του συγκροτήματος αλλά και ντουέτα με κορυφαία κομμάτια από κλασικά μέχρι λαϊκά ποπ.

11 χρόνια με τις Μέλισσες

Το συγκρότημα που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού και παίρνει τη σκυτάλη των τηλεοπτικών συναυλιών από τον Γιώργο Νταλάρα, την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Ο Χρήστος Μάστορας άλλωστε τραγούδησε πλάι στον Γιώργο Νταλάρα στη συναυλία της περασμένης Παρασκευής στο Mega, όπως και ο Δημήτρης Μπάσης.

Μαζί τους Γαρμπή, Αδαμαντίδης, Μπάσης και στο κλαρίνο Βασιλόπουλος

Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Μπάσης. Στις μουσικές ενορχηστρώσεις ο κορυφαίος του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος θα απογειώσει το μουσικό αποτέλεσμα.

Save the date! 15/5 @ 23:00 οι Melisses κάνουν πάρτι και είστε όλοι καλεσμένοι! Chris Mastoras Kaiti Garbi / Καίτη...

Δημοσιεύτηκε από Mega Tv στις Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

garbi_mastoras
xmastoras_1_ada
Κλείσιμο

kaiti_garbi
mastoras_mpasis
mastoras_mega_klarino



Τα τραγούδια που θα ακουστούν

Οι Μέλιsses θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό», το «Μισή Καρδιά», αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση.

Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι», τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ», το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.



Καλεσμένοι της βραδιάς Λευτέρης Πετρούνιας και Ρίτα Γουίλσον

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι Μέλιsses καλούν στο πάρτι και δύο αγαπημένους φίλους, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και την παραγωγό του Χόλιγουντ και ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον οι οποίοι θα μεταδώσουν τη δική τους θετική ενέργεια στους τηλεθεατές.

Η συζήτηση μαζί τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε πολύ πρόσφατα πατέρας, ενώ η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον βίωσε την νόσο Covid-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, καθώς διαγνώστηκε θετική σε αυτή, τόσο εκείνη όσο και ο Τομ Χανκς.

Η Ρίτα και ο Χρήστος γνωρίζονται καλά καθώς πρόσφατα παρουσίασαν μια ξεχωριστή συνεργασία, όταν τραγούδησαν μαζί το ντουέτο Let Me Be.

Ο Χρήστος Μάστορας σε ρόλο...παρουσιαστή

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από τραγουδιστής αποδεικνύεται και εξαιρετικός οικοδεσπότης.



Σε αυτό το τηλεοπτικό πάρτι είστε όλοι καλεσμένοι και όλα θα μοιάζουν καλοκαίρι…

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νέα Σμύρνη Λάρισας: 35 κρούσματα σε 637 δείγματα

Ροζ αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Έφυγε από ελβετικό σχολείο λόγω... περιοδικού για σαδομαζοχισμό

Εργαζόμενες στη Μύκονο: Φέτος ισχύει το «βλέπουμε, αλλά δεν αγγίζουμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης