ΜEGA: Μένουμε στο «Σπίτι με τις Μέλιsses» την Παρασκευή

Ένα ξέφρενο πάρτι με πολλούς καλεσμένους – έκπληξη, το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής, 15 Μαΐου, στις 23.00

mel
Eίμαστε όλοι καλεσμένοι «Στο σπίτι με τις Μέλιsses», για ένα κεφάτο μοναδικό πάρτι με το αγαπημένο ελληνικό γκρουπ και τους καλεσμένους του, το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής, 15 Μαΐου, στις 23.00, στο MEGA.
Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι τους: η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.
Οι «Μέλιsses» θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, «Το Κύμα», «Γιατί», «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», «Κρυφτό», «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση.
Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι» , τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ» , το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα είναι έκπληξη για τους τηλεθεατές.
Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ, Ρίτα Γουίλσον. Ο frontman του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας, εκτός από καταπληκτικός τραγουδιστής επιβεβαιώνει τη φήμη του και ως εξαιρετικός οικοδεσπότης.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης