Emma Watson: Η πιο καλοντυμένη!

Emma Watson: Η πιο καλοντυμένη!

Το γεγονός ότι μετράει μόλις 20 χρόνια δεν την εμπόδισε να ανακηρυχθεί ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα στην Μεγάλη Βρετανία καταφέρνοντας μάλιστα να ξεπεράσει  τις «βετεράνους» του είδους Victoria Beckham, Keira Knightley, Cheryl Cole και Sienna Miller...

Emma Watson: Η πιο καλοντυμένη!

Το γεγονός ότι μετράει μόλις 20 χρόνια δεν την εμπόδισε να ανακηρυχθεί ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα στην Μεγάλη Βρετανία καταφέρνοντας μάλιστα να ξεπεράσει  τις «βετεράνους» του είδους Victoria Beckham, Keira Knightley, Cheryl Cole και Sienna Miller.

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του περιοδικού Glamour, στην οποία πήραν μέρος 25.000 άτομα η Watson ήρθε πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το μεγαλύτερο style icon της χώρας Victoria Beckham, αλλά και την πάντοτε καλοντυμένη Keira Knightley, η οποία ήρθε τρίτη. Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν η Cheryl Cole, η Sienna Miller, το μοντέλο Kate Moss, η  Lily Allen, η Pixie Lott, η Naomi Campbell και η Florence Welch.

Όσον αφορά στους άνδρες, ο 24χρονος Robert Pattinson, αναδείχθηκε ο πλέον καλοντυμένος Βρετανός, αφήνοντας πίσω του τον Gerard Butler, αλλά και τους David Beckham και Jude Law.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης