Της φυλακής τα σίδερα είναι -και πάλι- για τη Λόχαν!

Της φυλακής τα σίδερα είναι -και πάλι- για τη Λόχαν!

Τα προβλήματα, οι στεναχώριες και οι περιπέτειες με τα ναρκωτικά δεν έχουν τέλος για την ομολογουμένως αμετανόητη Λίντσεϊ Λοχάν.

Της φυλακής τα σίδερα είναι -και πάλι- για τη Λόχαν!
Τα προβλήματα, οι στεναχώριες και οι περιπέτειες με τα ναρκωτικά δεν έχουν τέλος για την ομολογουμένως αμετανόητη Λίντσεϊ Λοχάν.

Πριν λίγο το δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε την 24χρονη να επιστρέψει στη φυλακή έως της 24 Οκτωβρίου ημέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Η Λόχαν συνοδευόταν από τη μητέρα της Ντίνα και τον πατέρα της Μίκαελ καθώς και από το δικηγόρο της οι οποίοι στο άκουσμα της απόφασης σοκαρίστηκαν.
Κλείσιμο

Σε μια ύστατη προσπάθεια ο δικηγόρος της Σάουν Τσάπμαν να ανακαλέσει την απόφαση προτείνοντας χρηματική εγγύηση o δικαστής Έλντεν Φοξ απάντησε όχι.

Η Λόχαν οδηγείται ξανά στη φυλακή καθώς  βρέθηκε θετική σε τεστ ναρκωτικών, που είχε  διατάξει να γίνει το δικαστήριο, ενώ ήταν ήδη υπότροπη.

Η ηθοποιός  τον περασμένο Ιούνιο καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση ωστόσο έμεινε μόλις 13 μέρες στις γυναικείες φύλακες του Λάινγουντ.

Η φυλάκισή  της  μειώθηκε λόγω καλής διαγωγής και υπερπληθυσμού της φυλακής του Λος Άντζελες αλλά η ηθοποιός έπρεπε να κάνει  ενδονοσοκομειακή θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες  ώστε να μην παραβιάσει ξανά τους όρους της ελευθερίας της.

Η 24χρονη  Λόχαν κατά τη διάρκεια παραμονής της στη κλινική έλαβε  ειδική θεραπεία αποτοξίνωσης από την εξάρτησή της στις αμφεταμίνες. Παράλληλα είχε  ειδική αγωγή  για την διπολική διαταραχή από την οποία φέρεται να πάσχει.

"Η κατάχρηση ουσιών είναι μια ασθένεια, η οποία δυστυχώς δεν υποχωρεί μέσα σε μια νύχτα. Δουλεύω σκληρά για να το ξεπεράσω» ανέφερε στο twitter της η ηθοποιός πριν λίγες μέρες, προσθέτοντας "Αυτό ήταν σίγουρα μια οπισθοδρόμηση για μένα, αλλά εγώ παίρνω την ευθύνη για τις ενέργειές μου και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις συνέπειες."

Το 2007 βρέθηκε στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης και η ηθοποιός συνελήφθη και πέρασε 84 λεπτά στη φυλακή.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης