Eva Green: Κόκκινος πειρασμός

Eva Green: Κόκκινος πειρασμός

Το κορίτσι του James Bond φωτογραφίζεται από τη διάσημη φωτογράφο Julia Fullert Batten, την πρώτη γυναίκα που μπήκε πίσω από την κάμερα για το ημερολόγιο του Campari

Eva Green: Κόκκινος πειρασμός
Μια υπέροχη φωτογράφηση έκανε η όμορφη Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Eva Green, η οποία πόζαρε για το ημερολόγιο της νέας χρονιάς της εταιρείας Campari φορώντας σέξι ρούχα σε κόκκινα χρώματα.



Το κορίτσι του James Bond φωτογραφίζεται από τη διάσημη φωτογράφο Julia Fullert Batten, την πρώτη γυναίκα που μπήκε πίσω από την κάμερα για το ημερολόγιο του Campari. Το ημερολόγιο έχει τίτλο “Mythology Mixology” και η 34χρονη κυρία Green ακολουθεί τα βήματα των ηρωίδων πρωταγωνιστριών των προηγούμενων ημερολογίων της εταιρείας, δηλαδή των Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Mila Jojovich, Penelope Cruz και Uma Thurman.

Κλείσιμο


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φωτογράφησή της αυτή: “ Για μένα αυτό το project σήμαινε πολλά περισσότερα από το να ποζάρω απλά για ένα ημερολόγιο. Το θέμα ήταν να διηγηθούμε ιστορίες με έναν ευφάνταστο, δημιουργικό και όμορφο τρόπο, και αυτό ακριβώς επιτύχαμε”.




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης