O Μπεν Άφλεκ για το γυμνό στο "Gone Girl": «Το πέος μου φαίνεται καλύτερο σε 3D»

O Μπεν Άφλεκ για το γυμνό στο "Gone Girl": «Το πέος μου φαίνεται καλύτερο σε 3D»

Μετά την προβολή της ταινίας-σήμερα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες- λίγοι είναι εκείνοι που συζητούν κατά πόσο ή όχι ο αλλόκοτος συγγραφέας που ενσαρκώνει ο ηθοποιός είναι τελικά ο δολοφόνος της γυναίκας του. Το ερώτημα είναι: Τελικά φαίνεται ή όχι το πέος του Άφλεκ, στην ταινία;

O Μπεν Άφλεκ για το γυμνό στο "Gone Girl": «Το πέος μου φαίνεται καλύτερο σε 3D»
Ο Μπεν 'Αφλεκ, «βουτάει» στο σκοτεινό σύμπαν του Ντέιβιντ Φίντσερ και γίνεται ο βασικός ύποπτος εξαφάνισης, της γυναίκας του, Είμι, και βορά στα αδηφάγα Μέσα που διψούν για νέες αποκαλύψεις. Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας «Gone Girl» («Το κορίτσι που εξαφανίστηκε) στην οποία ο χολιγουντιανός σταρ, ενσαρκώνει τον Νεοϋρκέζο συγγραφέα , Νικ Νταν, που χάνει ξαφνικά τα ίχνη της γυναίκας του. Μετά την προβολή της ταινίας-σήμερα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες- λίγοι είναι εκείνοι που συζητούν κατά πόσο ή όχι ο αλλόκοτος συγγραφέας είναι τελικά ο δολοφόνος της γυναίκας του. Το ερώτημα είναι: Τελικά φαίνεται ή όχι το πέος του Άφλεκ, στην ταινία;

«Εκείνη που λένε ότι δεν φαίνεται το πέος του Άφλεκ, θα πρέπει να είναι ή ο ίδιος ο Άφλεκ, ή οικογένεια του, ή οι φίλοι του» σχολιάζει σαρκαστικά ο Kyle Buchanan στο blog Vulture. Mάλιστα δεν διστάζει να δώσει πολύτιμες συμβουλές στο κοινό για να μην χάσει την επίμαχη σκηνή: «Εστιάστε στη σκηνή με το μπάνιο, όταν ο Άφλεκ αρχίζει να πετάει τα ρούχα του και να πλησιάζει το ντους...Να θυμάστε ότι ήρθατε για μια αποστολή. Να το θυμάστε αυτό» γράφει στο χιουμοριστικό blog του.

Κλείσιμο
Την επίμαχη σκηνή κλήθηκε να σχολιάσει και ο ίδιος ο χολιγουντιανός σταρ. «Είναι αλήθεια; Φαίνεται το πέος σας στην ταινία;» τον ρώτησε δημοσιογράφος σε συνέντευξη για την προώθηση της νέας του ταινίας, με τον Μπεν Άφλεκ να του απαντά: «Υπάρχει μία πολύ σύντομη γυμνή σκηνή στην ταινία. Ο Ντέιβιντ (Φίντσερ) που το είπε εξαρχής "Δεν θα έχει καμία ματαιοδοξία (η σκηνή). Πρέπει να το δεις κάπως έτσι, ότι αυτό το υπογάστριο ανήκει στον χαρακτήρα" μου είπε» δήλωσε χαμογελώντας. Και συνέχισε: «Πρέπει να το δούμε όπως στην Ευρώπη. Δεν δίνουν δεκάρα για αυτά τα πράγματα και το μόνο που τους νοιάζει είναι να παίζουν αληθινούς ανθρώπους». Θέλοντας να αστειευτεί, πρόσθεσε: «Το πέος είναι εκεί...Κοστίζει περισσότεριο. Είναι ένα IMAX πέος! Πρέπει να πληρώσεις 15 δολάρια για το δεις σε   3D! Φαίνεται καλύτερο είπε!»

Τα τελευταία νέα θέλουν τον 42χρονο σταρ, να είναι ο επικρατέστερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρίλερ «Accountant», που τελικά πήρε το «πράσινο φως» για να γυριστεί. Το σενάριο που υπογράφει ο Bill Dubuque ήταν στη «μαύρη λίστα» με τα πιο «αναμενόμενα σενάρια» του Χόλιγουντ και βρισκόταν στο συρτάρι από το 2011, σύμφωνα με τη Guardian. Είχε γίνει μία προσπάθεια να γίνει η ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith και σε σκηνοθεσία του Mel Gibson και των αδελφών Coen, αλλά αυτή δεν «απέδωσε καρπούς». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  σκηνοθέτης Gavin O’Connor φέρεται να αναλαμβάνει το κινηματογραφικό project.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης